Jeigu „Mercedes” paprašytų E. Ocono, „Force India” jį paleistų

0
force india esteban ocon

Otmaras Szafnaueris sako, kad „Force India” paleistų Estebaną Oconą nuo galiojančio kontrakto, jeigu „Mercedes” paprašytų tą padaryti.

Estebanas Oconas prie „Force India” komandos prisijungė 2016 metais Belgijos GP lenktynėse ir iki šiol nėra nebaigęs lenktynių. Prancūzas visuose, išskyrus viename, 2017 metų etapuose pelnė taškus ir tik devyniais taškais atsilieka nuo patyrusio Sergio Perezo.

Reklama

Tačiau Estebanas Oconas yra „Mercedes” plėtojimosi programos narys ir O. Szafnaueris sako, kad nebūtų teisinga pasitaikius progai neišleisti jo į „Mercedes”.

„Jis yra „Mercedes” pilotas. „Mercedes” finansavo jo karjerą ir tie turi visas teises į jį. Mes nenorėtume drausti jam eiti į top komandą pasitaikius progai, kuri kovoja dėl čempionatų. Estebaną mes paleistume.”

Otmaras Szafnaueris pripažįsta , kad komanda ieškos dar vieno lenktynininko 2018 metams, kuris galėtų būti pasiruošęs potencialiai pakeisti E. Oconą. Vienas iš variantų galėtų būti Daniilas Kvyatas, kuris yra paleistas iš „Red Bull” programos.

„Mes tai sėkmingai padarėme su Nico Hulkenbergu, Paulu di Resta ir Vitantonio Liuzzi. Po mūsų bandymų jie visi tapo nuolatiniais vairuotojais.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia