Claire Williams sako, kad Formulėje 1 būtina įvesti komandų biudžetų lubas, priešingu atveju tokia istorinė komanda kaip „Williams“ bankrutuos.

Apie galimus įvesti biudžetų apribojimus F1 kalba jau seniai, jų kasmet vis garsiau reikalauja tokios mažos komandos kaip „Williams“ ar „Force India“.

Kai Bahreine komandoms buvo pristatyta „Liberty“ sporto ateities vizija, ne visi išlaidų apribojimus pasitiko džiaugsmingai.

Reklama

„Jei žiūrėsime į mūsų situaciją tai viskas tampa labai paprasta, jei nebus įvedami biudžetų ribojimai „Williams“ bus uždaroma, visa kompanija“, – sako Claire Williams.

„Bahreine atsirado tokių, kurie buvo prieš šios taisyklės atsiradimą.“

„Kol kas mums sekasi, kad viskas veikia taip, kaip mes norime. Mano manymu tai tik įrodo, kad nepaisant mūsų pajėgumų trasoje, mūsų komanda gali būti pavyzdžiu kitoms, kaip turi funkcionuoti Formulės 1 komanda.“

Dabar sklando gandai, kad norima padaryti 150 milijonų dolerių biudžetų lubas, o tai didelėms komandoms sukeltų problemų, nes pas juos dirba labai daug įvairių specialistų.

„Man tikrai nėra lengva kalbėti, bet kartais reikėtų žvelgti plačiau, kad matytumei kas yra naudinga sportui.“

„Kol kas niekas nežino tikslių skaičių, be abejonės komandoms bus sunku restruktūrizuotis ir persiorientuoti ir tikrai mes nenorime ir nesiekiame, kad kažkas netektų savo darbo.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia