Jeanas Todtas oficialiai perrinktas FIA prezidentu

0
jean todt

Jeanas Todtas toliau tęs darbus FIA prezidento rolėje trečią kadenciją iš eilės, apie tai oficialiai paskelbė Generalinė Asamblėja Paryžiuje.

Jeanas Todtas neturėjo visiškai nei vieno konkurento kovoje dėl FIA prezidento posto, todėl juos užtikrintai laimėjo ir savo darbą tęs iki 2021 metų.

Reklama

„Labai miela turėti tokį visuotinį palaikymą – sakė Jeanas Todtas. – Aš norėčiau padėkoti visiems FIA klubo nariams už palaikymą.”

„Aš suprantu tai kaip pritarimą dėl teisingos FIA krypties, į kurią aš ją vedu ir kaip paskatinimą tęsti programą, kurią pradėjome prieš pastaruosius aštuonis metus.”

Jeanas Todtas buvo didžiulis šalininkas saugumo kelyje atžvilgiu, vos tik pradėjo eiti savo pareigas 2009 metais. Kitais metais ant Formulės 1 bolidų išvysime itin sukritikuotą galvos apsaugos sistemą „Halo”.

„Kartais atsiranda žmonių, kurie meta iššūkį užimti šią rolę. Tačiau aš visada primenu, kad moto sportas visada reikalauja reguliatoriaus, jis visada reikalauja sąžiningumo, jis visada reikalauja etikos ir visada reikės nepriklausomų teisėjų.”

„Tai yra gyvybiškai svarbus FIA vaidmuo, kurį turime tęsti ir ateityje.”

FIA prezidentas gali dirbti tik tris kadencijas, todėl Jeanas Todtas 2021 metais rinkimuose dalyvauti daugiau nebegalės.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia