Jeanas-Ericas Vergne iš Formulės 1 pasitraukė po 2014 sezono, dabar jis sakosi sulaukęs skambučio ir pasiūlymo sugrįžti į F1 jau kitą sezoną.

J.E. Vergne 2012-2014 lenktyniavo „Toro Rosso“ komandoje kartu su Danieliu Ricciardo. Daug kas po to, kai su juo nebuvo pratęsta sutartis nustebo.

Visgi Jeanas-Ericas atrado save Formulėje E, šiemet jis tapo šios serijos čempionu.

Reklama

„Kaip keistai pasaulis sukasi, taip aš sulaukiau skambučio, tad galimybė yra“, – sako J.E. Vergne.

„Kai pakeiti savo mąstymą, požiūrį į viską, savo darbo metodus, tada ateina trokštami rezultatai. Greitai pasimato rezultatų poveikis, su tavim kitaip kalbasi, kitaip žiūri. Kai sukuri save kaip prekinį ženklą, tada labai daug kas pasikeičia.

Aš nemanau, kad man kas nors būtų skambinęs prieš tris metus ir paklausę: Ei, gal nroi lenktyniauti F1 kitais metais? Tad jausmas tikrai geras“, – džiaugėsi prancūzas.

„Aš susitaikęs su situacija, aš nepykstu, nejaučiu pavydo ar graužaties. Aš matau savo buvusį komandos draugą Danielį nugalint lenktynėse. Kai buvau MOnake ir jis nugalėjo aš nuoširdžiai džiaugiausi. Galėčiau būti piktas ir sakyti: Aš buvau greitesnis už šį vaikiną, buvau labai arti jo, o dabar jis skina pergales, turi sutartį ir užsitikrinęs ateitį.

Aš visai nepavydžiu. Esu laimingas ten kur esu. Aš manau kad niekas nevyksta be priežasties. Niekas nežino nei kur aš nei kur jis bus po 10 metų. Tad tikrai jau neliūdžiu dėl nieko. Aš pasimokiau iš savo klaidų, pasimokiau iš visų skriaudų ir dabar esu dėkingas už viską kas man nutiko.

Bet jei atsirastų rimta galimybė lenktyniauti Formulėje 1 aš ją apsvarstyčiau.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia