JAV „Manor” bolidą išbandys Jordanas Kingas

0

jordan-king

Šį savaitgalį vyks JAV GP, vienose laisvosiose treniruotėse penktadienį F1 techniką išbandys „Manor” jaunimo programoje dalyvaujantis Jordanas Kingas.

Reklama

Kingas šiuo metu važiuoja GP2 serijoje ir ten yra penktoje pilotų įskaitos vietoje. Šis 22-metis jau yra vairavęs „Manor” ekipos bolidą, tačiau F1 technika nestovi vietoje, tad dabar jam teks pavairuoti naujausios specifikacijos MRT05.

„Tai dar vienas didelis žingsnis tinkama linkme mano karjeroje. Tai svajonės išsipildymas, tačiau tuo pat metu aš turėsiu nudirbti milžinišką darbą ir jį aš noriu atlikti kuo geriau, kad komandai suteikčiau kiek įmanoma geresnės informacijos apie bolidą, kad komanda pasiruoštų visiems JAV GP kilsiantiems iššūkiams. Per 90 minučių reikia labai daug ką perprasti. Bandysiu įsisavinti bolido reguliavimą ir visa tai suderinti su komandos teikiamomis užduotimis. Bolide bus naujų detalių, kurias reikės įvertinti, šalia reikės perprasti padangų, skirtų šiam GP, veikimą. Taip pat man teks išmokti šią trasą, bei priprasti prie automobilio, kuris pasikeitė nuo to, kurį paskutinį kartą vairavau Silverstone.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia