J. Villeneuve: yra dvi lenktynininkų klasės – Alonso ir Rosbergo

5

Prieš Fernando Alonso debiutą Indy 500 čempionate Jacquesas Villeneuve gina ispano sprendimą dalyvauti prestižiškose lenktynėse.

Fernando Alonso nustebino daugelį, kai paskelbė, kad šiais metais praleis Monako GP ir dalyvaus Indy 500 lenktynėse. Nico Hulkenbergas, kaip ir daugelis kitų Formulės 1 pilotų, pakomentavo tokį ispano sprendimą ir pareiškė, kad jam ši kategorija atrodo per daug pavojinga. Toks komentaras nepraslydo pro Jacqueso Villeneuve ausis.

Reklama

Paklaustas apie F. Alonso sprendimą dalyvauti Indy 500 lenktynėse, J. Villeneuve atsakė: „Manau, kad tai ką jis daro yra reikšminga, tai parodo, kad jis yra tikras lenktynininkas ir neįtikėtinai drąsus.”

„Mes žinome koks talentingas yra Fernandas ir kokiai pilotų klasei jis priklauso, tačiau šis sprendimas dar labiau išryškina jo talentą ir tai privers jį pakliūti į istoriją kaip tikram lenktynininkui.”

Paklaustas ką jis turi galvoje sakydamas ‘tikras lenktynininkas’, atsakė: „Viskas ką jums reikia padaryti – paklausyti ką pasakė kiti lenktynininkai apie šį ispano sprendimą.”

„Girdėjau Nico Hulkenbergo ir Romaino Grojeano nuomones apie tai, ką F. Alonso daro. N. Hulkenbergas sako, kad tai pavojinga, per didelė rizika ir jis to nedarytų, tačiau jis rinkosi Le Maną, nes tai visai kas kita. Man tai panašu į kažkokius pasiteisinimus.”

„Manau, kad mes turime dvi pilotų klases. Tu esi Alonso arba Rosbergas. O Hulkenbergas yra Rosbergas.”

Reklama

5 Komentarai (-ų)

  1. Dėl vieno Villeneuve teisus – tikrai yra dvi lenktynininkų kategorijos, tik bėda, kad tai antrai, silpnesnei, kategorijai specialistai vienbalsiai priskiria patį Villeneuvą… 🙂

  2. achh kaip matosi kiek pagiezos del to kad rosbergas laimejes ciampa pasitrauke is fą ir pasirinko seima o ne lenktyniavima toliau 😀 tai dabar visi kurie nores kazkiek daugiau saugumo bus rosbergai 😀 as tai tik noreciau paziuret ka vilniovas sneketu jei alonso susicrashintu ir gautu kokia didele trauma.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia