J. Villeneuve: „Williams” pardavė sielą Strollų šeimos milijardams

0

Jacques Villeneuve dar kartą skaudžiai įgėlė savo tautiečiui Lance Strollui ir vis dar nėra tikras ar jis turi talento būti Formulėje 1.

1997 metų pasaulio čempionas stipriai kritikuoja Lance Strollą nuo to laiko, kai jis buvo paskelbtas „Williams” lenktynininku praėjusį sezoną ir galvoja, kad tai sugadino komandos reputaciją.

Reklama

„Net F. Massa buvo greitesnis už Lance Strollą, – sakė J. Villeneuve. – Jo iškovotas podiumas Baku manęs neįtikino, nes tai buvo visiška atsitiktinė sėkmė.”

„Williams” iki šiol nėra paskelbusi kanadiečio komandos draugo, su kuriuo jie kartu turėtų lenktyniauti 2018 metais. Tačiau labiausiai tikėtina situacija, kad britų ekipa ir vėl pasirinks pinigus, kuriuos gali pasiūlyti favoritas Sergey Sirotkinas ir iš kandidatų išstums Robertą Kubicą.

J. Villeneuve sako, kad jis nėra nustebintas tokio scenarijaus, nes „Williams” paprasčiausiai pardavė save Strollų šeimai.

„Jie jau dabar yra pardavę savo sielas Lawrence Strollo milijardams, o jam terūpi tik jo sūnus.”

Itin kritiškai atsiliepdamas apie savo tautietį ir „Williams” komandą kanadietis nesustojo ir pažėrė kritikos Valtteri Bottui.

„Mercedes” nugalėjo, nes jie vis dar turi geriausią variklį, tačiau tik L. Hamiltonas sugeba tuo pasinaudoti. V. Botto pasirodymas buvo beveik gėdingas.”

„Jis yra solidus antrasis lenktynininkas ir nieko daugiau. Aš būčiau pasirinkęs P. Wehrleiną.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia