J. Villeneuve: M. Verstappenas nėra toks geras, kaip D. Ricciardo

3
daniel ricciardo max verstappen

Žodžių kišenėje neieškantis 1997 metų pasaulio čempionas Jacques Villeneuve sako, kad Maxas Verstappenas nėra toks geras, kaip Danielis Ricciardo.

„Red Bull“ duetą dabar skiria 37 taškai, o D. Ricciardo turi iškovojęs dvi pergales, kai M. Verstappenas kiekvienose lenktynėse įsivelia į kokį nors incidentą.

Reklama

J. Villeneuve sako, kad tarp jų yra kokybės skirtumas, o dėl incidento Baku jis kaltę verčia M. Verstappenui, kadangi dėl jo abu lenktynininkai savaitgalį užbaigė ankščiau nei turėjo.

„M. Verstappenas daro klaidas kiekvienose lenktynėse. Tai vyksta nuolat“, – sakė kanadietis.

„Tai blogas ženklas. Pavyzdžiui avarija Baku, Danielis Ricciardo jokiais būdais negali būti kaltinamas dėl to. Jis nepadarė nieko blogo.“

„Jeigu lenktynininkas nuolat daro klaidas, jis privalo nusiraminti ir sumažinti tempą. Tačiau, kad būtų tokio pačio lygio, kaip D. Ricciardo, jis turi labiau rizikuoti.“

„Tačiau visa tai reiškia tik vieną dalyką – Maxas nėra toks geras, kaip Danielis. Taškas.“

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. reikes prisiminti sita puolima ant VES, kai RIC bus juodos dienos, o VES bus pakilime. Oi kaip greitai gali valgyti zmogu del nesekmiu.

    • Labai abejoju, kad Ric taip darytų klaias, jis nėra toks kvailas, man atrodo jis pakankamai subrendęs, priima puikius sprendimus trasoje.

  2. Na nepamirškim to, kad Maxas vos atėjo į F1 ir iškart belen kokio dydžio „hype” buvo, vunderkindas, būsimas čempionas ir t.t. na aš sutinku, kad vaikis ne pėsčias, ir galbūt tikrai ateityje taps čempionu, bet jis jau startavo daugiau GP nei praeities čempionai, o klaidos tikrai vaikiškos, rizika dažnai nepamatuota ir t.t. vat iš čia tas puolimas ir yra, jis jau nėra naujokas F1, tad klaidų gali būt, jų būna visiem, bet ne 6 kartus iš eilės 🙂 šiemet puolimo Maxas vertas.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia