J. Todtas: „Mercedes” ir „Ferrari” turi per didelį patikimumą

0
jean todt

FIA prezidentas Jeanas Todtas įsitikinęs, kad per didelis kiekis išleistų pinigų, geriausias komandas padarė tokias patikimas, kad jos gali važiuoti visą sezoną be didesnių problemų.

Lewisas Hamiltonas tapo trečiuoju lenktynininku po J. M. Fangio ir Michaelio Schumacherio, kurie laimėjo titulą ir įveikė visus lenktynių ratus viso sezono metu.

Reklama

J. Todtas pritaria, kad L. Hamiltonas nedarė klaidų, tačiau taip pat mano, kad daug įtakos tamturėjo itin galingas ir patikimas bolidas.

„Hamiltonas nedarė jokių klaidų, tačiau tuo pat metu jis turėjo neįtikėtinai gerą bolidą, tokį stiprų, kad jis buvo galingas ir labai patikimas”, – sakė J. Todtas.

„Net jeigu „Mercedes” ne visada buvo patys greičiausi, Lewisas sugebėjo pelnyti taškus visose 20 lenktynių, kurios šiemet įvyko. Bolidai yra per daug patikimi.”

„Ferrari” mane taip pat sužavėjo, tačiau aš pasiliksiu prie to ką esu pasakęs: „Ferrari” ir „Mercedes” turi per didelį patikimumą.”

„Tai kainuoja pinigus. Jie juos leidžia bandymams ir simuliatoriams, ir leidžia jų stipriai per daug. Kad sportas būtų geras mums tai nėra būtina. Tiesą sakant, turėtų būti priešingai.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia