J. Buttonas siejamas su „Williams”

3
@PlanetF1

[media-credit id=13 align=”aligncenter” width=”700″]Button[/media-credit]

Manoma, kad pasibaigus šiam sezonui, Jensonas Buttonas svarstys galimybę prisijungti prie „Williams” komandos.

Reklama

Brito ateitis „McLaren” ekipoje jau ilgai kėlė abejonių – kontraktą su šia ekipa J. Buttonas pasirašė tik spalį ir tik vieneriems metams. Tad po šio sezono britas turės iš naujo derėtis su „McLaren” arba ieškoti naujų galimybių.

Tuo tarpu abu dabartiniai „Williams” lenktynininkai taip pat nėra tikri, kad liks čia kitais metais – Felipe Massa turi sutartį iki šio sezono pabaigos, o Valtteri Bottas siejamas su viena iš pirmaujančių ekipų. Tokiu atveju 2009 m. čempionui atsirastų puiki galimybė prisijungti prie „Williams”.

Būtent šioje ekipoje 2000 m. britas pradėjo savo ilgą Formulės 1 karjerą. Vėliau J. Buttonas lenktyniavo „Benetton”, „Renault”, „BAR”, „Honda”, „Brawn” ir „McLaren” komandose.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. na del botto ir massos, tai nezinau net, bent sioj stadijoj sezono massa geriau atrodo, bottas toks nusivyles gyvenimu atrodo, kai nepasirase sutarties su ferrariu, nors visi jau kalbejo, kad kito kelio ferrari neturi 😀

  2. „McLaren” ekipoje vietos jam kaip ir nebesimato kitam sezonui, ypač po visai gero Vandoorne’o pasirodymo lenktynėse, tačiau nesinori, kad Buttonas paliktų formulę, išskirtinė ir labai teigiama asmenybė f-1 pasaulyje, tad tokia naujiena labai džiugina, ekipa konkurencinga, nors dėl pergalių turbūt nekovos net ir ateinančiuose sezonuose, tačiau užbaigti karjerą būtent „Williams” ekipoje manau būtų labai geras sprendimas.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia