J. Allisonas nedrįsta prisiimti garbės dėl sėkmingo „Ferrari” bolido

0
@zimbio.com

„Mercedes” technikos direktorius sako, kad jis negali prisiimti garbės dėl 2017 metų „Ferrari” bolido, bei teigia, kad tai komandos iš Maranello sunkaus darbo vaisius.

Jamesas Allisonas italų ekipoje dirbo tose pačiose pareigose, kurias šiuo metu užima „Mercedes” komandoje, tačiau dėl šeimyninių problemų 2016 metų sezono viduryje pasitraukė iš „Ferrari” ir 2017 metais prisijungė prie pasaulio čempionų ekipos. Buvo manoma, kad brito pasitraukimas bus dar vienas didelis smūgis „Ferrari”, tačiau per pirmąsias tris šio sezono lenktynes pavyko iškovoti dvi pergales.

Reklama

2017 metų bolido kūrimas buvo patikėtas Mattia Binotto, kuris ankščiau dirbo variklių skyriuje. Tuo tarpu Jamsesas Allisonas teigia, kad būtų nesąžininga atimti šlovę iš žmonių su kuriais jis dirbo iki išvykimo.

„Ferrari” palikau prieš daug mėnesių ir prisijungiau prie „Mercedes” tik prieš keletą savaičių. Viskas ką „Ferrari” sukūrė ir pasiekė šiais metais, visa šlovė priklauso žmonėms, kurie dirbo su komanda per visus tuos mėnesius. Panašiai kaip ir komandoje su kuria šiuo metu dirbu, visi pasiekimai priklauso žmonių komandai, kurie Brackley mieste dirbo ištisus mėnesius su didžiausiu atsidavimu” Bahreine kelbėjo Jamesas Allisonas.

Tuo tarpu Mattia Binotto džiaugėsi, kad J. Allisonas prisidėjo prie SF70-H bolido kūrimo.

„Manau, kad Jamesas viską pasakė, nėra ką daugiau pridėti. Jis buvo mūsų komandos dalis praėjusių metų pradžioje, kaip jis ir sakė, mūsų komandoje dirba daugybė žmonių, o pasiekimai priklauso visiems.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia