Ispanijos GP: pirmoje treniruotėje greičiausi „Ferrari”

13
@Scuderia Ferrari

[media-credit name=”@Scuderia Ferrari” align=”alignnone” width=”1024″]Ferrari1[/media-credit]

Šiandien vykusiose Ispanijos GP pirmoje treniruotėje nepralenkiami buvo abu „Ferrari” pilotai. Greičiausias buvo vokietis Sebastianas Vettelis, antras liko komandos draugas, suomis, Kimi Raikkonenas.

Reklama

„Mercedes” pilotai tenkinosi trečia ir ketvirta vieta. Nico Rosbergas – trečias, Lewisas Hamiltonas – ketvirtas.

„Red Bull” komandos naujokas Maxas Verstappenas užėmė šeštąją vietą, o komandos senbuvis Danielis Ricciardo liko penktoje vietoje.

Sergio Perezui treniruotės pradžia prasidėjo nesėkmingai. Važiuojant trasoje, iš bolido galo pasirodė mėlynos spalvos dūmai, todėl meksikietis buvo priverstas beveik visą treniruotę praleisti aptarnavimo zonoje.

Romainas Grosjeanas skundėsi bolido elgesiu, trasoje „Hass” bolidas atrodo sunkiai valdomas. Problemų turėjo ir Estebanas Gutierrezas, todėl ameriekiečių ekipos lenktynininkai negalėjo užfiksuoti konkurencigo rato įveikimo laiko.

Dėl žemos temperatūros, daugelis pilotų darė smulkias klaidas įvairiose trasos vietose.

Pirmųjų treniruočių rezultatai:

spainp1

Reklama

13 Komentarai (-ų)

  1. haas labai daug tikejos, o idomu kokia programa dirbo ricc su maxu, nes labai jau artimai suvairavo, jei taip greit mazylis persiorientavo prie naujos technikos, tai cia tada jau ne gal busimas cempionas, o tikrai busimas 🙂

    • Nors tai tik pirma treniruotė, bet Versappenas tikrai nustebino. Tuo tarpu Kvyatas atrodo, jog psichologiškai palūžęs, kad nuo Sainzo gavo. O galbūt jo toks ir lygis…

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia