Imola susitarė dėl Italijos GP rengimo

3
@lanazionale.it
@lanazionale.it
@lanazionale.it

Imolos trasos vadovybė susitarė su Bernie Ecclestone dėl Italijos GP pravedimo nuo 2017 metų. Tai įvyktų sėkmingai susitarus su Italijos automobilių sporto vadovais.

Tačiau Italijos automobilių klubo prezidentas Angelo Sticchi Damiani ir toliau palaiko idėją Italijos GP rengti Monzos trasoje, nepaisant šios finansinių problemų.

Reklama

Nors Imola ir pasirašė sutartį su B. Ecclestone, pastarasis nieko negali padaryti, jei to nepatvirtins ir minėtas automobilių klubas.

Imolos trasos atstovai su Formulės 1 komercinių teisių valdytoju susitiko Didžiosios Britanijos GP metu ir aptarė visas detales.

Vienas iš galimų Italijos GP rengimo variantų galėtų būti kasmet keičiant trasas, panašiai, kaip Vokietijos GP rengia Hokenheimo ir Niurburgringo trasos.

„Bernie žino, kad mes esame kaip galimybė (rengti Italijos GP – red. past.)”, – teigė Imolos trasos vadovas Uberto Selvatico Estense. „Jis mums atsiuntė pasiūlymą, kurį mes pasirašėme ir išsiuntėme atgal. Mes būtume labai patenkinti, jei galėsime rengti Imolos GP. Visos mūsų pastangos skirtos tam pasiekti”.

„Viskas priklauso nuo Angelo Sticchi Damiani. Manau, tai politinis sprendimas. Mes turime susitarimą su B. Ecclestone, tad belieka sulaukti vietinės valdžios pritarimo. Jei ateityje mes neturėsim Italijos GP, tai bus tik pono Sticchi Damiani, kuris neleido mums jo surengti, kaltė.”

Pasak Uberto Selvatico Estense, Imolos trasa yra puikios finansinės būklės ir tvirtina, kad visa infrastruktūra toliau bus tobulinima siekiant pirmą kartą nuo 2006 m. čia surengti Formulės 1 GP. Iki tol čia buvo rengiamas San Marino GP.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

    • Geras komentaras – aš irgi sudvejojau… Nors man Imola patinka, bet žymiai mielesnė atrodo Monza.

  1. Nei viena iš trasų man kažkokių sentimentų nesukelia, bet laukiu kitų metų Monzos pakeitimų. O kas dėl Imolos, tai panašu, kad jos nebus. Ir Imola su BE dar nepasirašė sutarties, o tik susitarė. Jokių parašų kol ACI nepasakys „taip”.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia