Horneris norėtų „parc ferme“ taisyklių ir variklių nustatymams

0
christianas horneris red bull

„Red Bull“ vadovas Christianas Horneris mano, kad sportui padėtų, jei būtų priimtos „parc ferme“ taisyklės ir variklių nustatymams.

Pirmoji kvalifikacija buvo daug žadanti, po antrosios kvalifikacijos dalies Australijoje tarp „Mercedes“, „Ferrari“ ir „Red Bull“ lenktynininkų buvo vos 0.062 sekundės tarpas. Tačiau trečioji dalis buvo tiesiog „Mercedes“ komandos šou, kai Lewisas ratą apsuko beveik 1 sekunde greičiau nei antrojoje dalyje.

Po kvalifikacijos Hamiltonas neigė, kad jie naudoja specialius kvalifikacijos nustatymus, tuo tarpu Toto Wolffas pripažino, kad kvalifikacinis variklio rėžimas egzistuoja.

Reklama

Viso to paskatintas Horneris išsakė pasiūlymą, apie variklio nustatymų negalėjimą reguliuoti, kaip ir negalima reguliuoti bolido vos tik lenktynininkas pirmą kartą išvažiavo į trasą kvalifikacijos dalyje.

„Na pažiūrėkime, turime „parc ferme“ taisykles galiojančias bolido reguliavimui vos juo buvo išvažiuota į kvalifikaciją, gal lygiai taip pat turėtų būti ir su variklio nustatymais nuo to momento, kai išvažiuoji į trasą ir jų nebūtų galima keisti iki pat lenktynių pabaigos.“

„Lewiso laiko skirtumas tarp antros ir trečios kvalifikacijos dalių yra tiesiog milžiniškas“, – toliau pasakoja Horneris.

„Akivaizdu, kad jie naudoja specialius kvalifikacijos nustatymus, kurių jiems nereikia naudoti pradžioje, nes paprasčiausiai kam gadinti variklį?“

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia