„Red Bull“ komandos savininkas Helmutas Marko sako, kad Maxas Verstappenas galėjo nugalėti lenktynėse, bet pats šį šansą iš savęs ir atėmė.

Kinijos GP lenktynėse buvo kelios stadijos, pirmojoje atrodė, kad niekas neatims pergalės iš Sebastiano Vettelio. Antrojoje, po padangų keitimosi nugalėtoju dauguma matė Valtteri Bottą. Galų gale, po saugos automobilio fazės tapo akivaizdu, kad nugalės „Red Bull“.

Po lenktynių pakartotinio starto pirmasis „Red Bull“ buvo Maxas Verstappenas. Jis ir paskui jį važiavęs Danielis Ricciardo greitai susitvarkė su Kimi Raikkonenu iš „Ferrari“.

Reklama

Visgi po kelių akimirkų Maxas pasivijo Lewisą ir tada lenkdamas jis trumpam išlėkė iš trasos. Tada jį aplenkęs Danielis saugiai nurūko į priekį ir iškovojo pergalę.

Tuo tarpu olandas bandė atsitiesti ir aplenkęs Hamiltoną 43 rate bandė lenkti Sebastianą Vettelį ir tada sekė antra klaida. Verstappenas ir Vettelis apsisuko trasoje, už šį kontaktą Maxas buvo nubaustas 10 sekundžių bauda.

„Maxas persistengė bandydamas lenkti Vettelį“, – sakė Marko. „Taip, tai buvo jo klaida. Jis atsiprašė. Taip lenktynių metu nutinka.“

„Jam ant lėkštutės buvo patiekta pergalė, bet jis jos pasiimti nesugebėjo. Visgi abiems mūsų sportininkams lenktynės buvo geros. Jam dar vos 19 ar 20, jis yra dar labai jaunas, taip dar gali nutikti.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia