Helmutas Marko: būtų geriau, jeigu F. Massa baigtų karjerą

2
Dr Helmut Marko

„Red Bull” komandos konsultantas Helmutas Marko pateikė pasiūlymą, sakydamas, kad būtų geriau, jeigu Felipe Massa baigtų karjerą. Tokius žodžius jis pasakė po brazilo veiksmų paskutiniajame Japonijos GP lenktynių rate.

Lenktynių lyderis Lewisas Hamiltonas sulaukė didžiulio spaudimo iš Maxo Verstappeno pačioje lenktynių pabaigoje. Jiedu pavijo Felipe Massą ir Fernando Alonso, kurie kovojo dėl dešimtosios vietos.

Reklama

Fernando Alonso buvo rimtai įsiutinęs „Mercedes”, kai beveik pusę rato ignoravo mėlynas vėliavas, o tai leido Maxui Verstappenui stipriai priartėti prie Lewiso Hamiltono.

Tuo tarpu Maxui Verstappenui panaši situacija nutiko paskutiniame rate, kai L. Hamiltonas aplenkė F. Massą, o M. Verstappenas to padaryti negalėjo.

Helmutas Marko lenktynes pakomentavo pakankamai aštriai.

„Maxo tempas buvo geras, kad galėtų pabandyti atakuoti Hamiltoną”, – sakė Helmutas Marko.

„Kai pirmoji vieta lenktynėse kabo ant plauko, negali būti kitų variantų, tu turi pasitraukti iš kelio kuo greičiau. Būtų daug geriau, jeigu jis [Felipe Massa] baigtų karjerą.”

„Jeigu ne tai, lenktynių finišas galėjo būti labai įdomus.”

Maxas Verstappenas vėliau sakė, kad jis greičiausiai nebūtų aplenkęs Lewiso Hamiltono.

„Manau, kad nebūčiau galėjęs aplenkti Lewiso, nes tai padaryti be galo sunku, vos tik jis važiuoja švariame ore”, – sakė Maxas Verstappenas.

„Galbūt buvo įmanoma, kada jį užlaikė Alonso. Tada galėjau priartėti ir galbūt kažką bandyti, tačiau vos tik jis aplenkė ir mane užlaikė, viskas jau buvo baigta.”

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia