„HAAS“ savo lenktynininkų porą 2019 metų sezonui paskelbs prieš JAV GP

0
haas

„HAAS“ pranešė, kad savo lenktynininkų pasirinkimą kitam sezonui paskelbs prieš savo namų GP – JAV.

„HAAS“ kol kas nėra paskelbę nei vieno savo būsimo lenktynininko. Kevinas Magnussenas puikiai pasirodė pradžioje sezono, tad manoma, kad jis tikrai liks komandoje.

Prieš vasaros atostogas buvo pasigirdęs nerimas dėl Romaino Grosjeano, bet po atostogų jis gerokai pasitempė ir Guentheris Steineris sako, kad abejonės dabar yra nurimę.

Reklama

„Jis surado raktą, taip jis tai vadina, ir daugiau jo nepames“, – sako Steineris kalbėdamas apie Grosjeaną. „Mano manymu jis dabar važiuoja gerai. Jis grįžo ten, kur ir buvo anksčiau, be abejonės jo forma buvo smukusi pradžioje sezono.

Jis prie mūsų prisijungė nuo pat pirmųjų dienų. Jis labai rizikavo, nes tikrai nepažinojo nei mūsų, nei žinojo koks bus mūsų lygis, tad mūsų santykiai yra geri. Kas be nutiktų, aš manau, kad mūsų santykiai išliks tokie patys.

Jei prisiminsime tai mes dalyvaujame F1 tik trečius metus, o kaunamės dėl 4 geriausios komandos vietos. Ko dar daugiau galima norėti? Kas be nutiktų ateityje visi santykiai išliks gerais. Pykčių tikrai nekils.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia