„Haas” Ispanijoje naudos atnaujintą „Ferrari” variklį

3
Guenther Steiner

[media-credit name=”https://i.ytimg.com” align=”alignnone” width=”1280″]G. Steiner[/media-credit]
Amerikiečių „Haas” ekipa artėjančiose Ispanijos GP lenktynėse naudos atnaujintą „Ferrari” variklį.

Prieš Rusijos GP „Ferrari” ekipa išnaudojo tris jėgainės tobulinimo taškus ir jos pilotai Sebastianas Vettelis ir Kimis Raikkonenas jau naudojo atnaujintą variklį Sočyje, tuo tarpu italų komandos klientės – „Haas” ir Sauber” – atnaujintos jėgainės naudojimą tada atidėjo.

Reklama

Kalbėdamas Rusijos GP metu, „Haas” komandos vadovas Guentheris Steineris teigė, jog sprendimas (kada bus pradėtos naudoti atnaujintos jėgainės – red. past.) bus priimtas artimiausiu metu. „Ką darysime, apsispręsime šią savaitę”, – kalbėjo G. Steineris.

Motorsport.com duomenimis, „Haas” jau yra apsisprendusi ir atnaujintą variklį naudos artimiausiose lenktynėse Barselonos trasoje.

Tai yra trasa, kurioje čempionato naujokai galės įvertinti savo progresą, padarytą nuo sezono pradžios.

„Ispanijoje mes turėsime galimybę palyginti surinktus duomenis su tais, kuriuos turėjome priešsezoninių bandymų metu ir pamatyti, ar tobulėjame teisinga kryptimi. Nors bolidas iki šiol važiavo gerai, bet mes vis dar nesame tikri (dėl savo pažangos – red. past.). Tai bus pirmoji trasa, kurioje jau esame buvę ir turime surinkę duomenų, todėl visada yra malonu sugrįžti ir palyginti, ką turėjome anksčiau ir ką turime dabar”, – apibendrino „Haas” vadovas.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Reikia tikėtis, nors Kimio tempas nebuvo kažkoks stebuklingas Rusijoje ir priartėjimo prie Mercedes nelabai matėsi, bet gal ten trasos charakteristikos prie to prisidėjo 🙂 Ir dar įdomu, kodėl Gutierezas toks beviltiškas, lyginant su Grosjeanu? 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia