„Haas” ekipos problemos su stabdžiais iškyla jau antram sezone. 

Rusijos GP metu amerikos komanda naudojo „Carbon industries” produkciją, tačiau kilus bėdom į Ispaniją jie atvažiuos su „Brembo” stabdžių komplektacija.

Reklama

Nuo „Brembo” stabdžių sistemos jie ryžosi pereiti prie „Carbon industries”, nes bėdų šioje srityje nepavyko išspręsti net per žiemos pertrauką. Todėl Bahreine vykusių bandymų metu bei Rusijos GP „Haas” naudojo naujo tiekėjo dalis. Deja ne viskas pavyko sklandžiai, vienas bėdas pakeitė kitos, tad komandos vadovas Guentheris Steineris, patvirtino, kad Ispanijoje jie grįžta prie „Brembo”.

„Rusijoje mes pradėjome naudoti „Carbon Industries”. Bet niekaip negalėjome užtikrinti jiems reikalingo aušinimo lygio. Na, o kai per mažai aušini, tada stabdžiai perkaista, labai išilgėja pedalo paspaudimas, be to kritiškai padidėja susidėvėjimas”, – kalbėjo Steineris.

„Mes bandėme skaičiuoti, ar įmanoma pabaigti lenktynes su tokiu dėvėjimusi, pasirodo negalime”, – toliau kalbėjo Guentheris. „Tad buvo nuspręsta grįžti prie „Brembo”. Dabar visiškai aišku, kad Barselonoje naudosime „Brembo”.

Komandos atstovas tai ppat pasakė, kad jie nesistengs žūt būt spėti visko išspręsti iki dar sekančio etapo, o problemą šalins tiek kiek reikės, o tada vėl bandys naudoti „Carbon Industries”.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia