Oficialu: „HAAS“ gretose lieka abu lenktynininkai

3
romain grosjean kevin magnussen haas

Nors dar vakar rašėme, kad „HAAS“ apie savo lenktynininkus kitam sezonui praneš tik prieš JAV GP, šiandien jie pranešė, kad komandoje lieka abu sportininkai.

Apie tai, kad „HAAS“ lieka lenktyniauti Romainas Grosjeanas ir Kevinas Magnussenas komanda paskelbė savo komandos twitter paskyroje.

Reklama

Skelbiama, kad Kevinas Magnussenas jau pasirašė naują sutartį, o Romainas Grosjeanas kol kas dar ne, bet akivaizdu, kad tai tik formalumas.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Mano subjektyvia nuomone, HAAS daro klaida, per daug virs savo sultyse…viena pilota turejo jie pakeisti…
    Kad galetu suprasti kiek gali dar pilotas duoti…Vandoorne ? Werhlein gal der Merc netiko…bet….Kvyat gal net….
    Kodel kodel paliko ta pacia pora…kuri tokia yra nezinau…pati nestabiliausia turbut pilotu pora susumavus viska….ne tik taskus

    • na Magnussenas tai gal dar ir dėl PR išskaičiavimo tinkamas lenktynininkas, nes pasisako jis aštriai ir straipsniai su juo skaitomi, aišku jo rezultatai nepaskutinėj vietoj, bet jis mano galva neblogas. Dėl Grosjeano tai mano nuomonė panaši į tavo, nestabilus ir aš kažkaip manau, kad jam nelabai vieta F1. Vandoorne tai hmmmm, nežinau, tada jau geriau Perezas, ar Oconas, bet Oconas dėl Mersų užnugario nelimpa niekam.

    • As labai panasios nuomones, bet buciau palikes Magnussena, o su Grosjeanu atsisveikinciau. Prancuzas labai daug klysta lygiose vietose, dabar kiek pasitaise, bet bunant Haas vietoje paimciau Ocona, jeigu Mersai neisikalinetu ar dar koki kita jaunuoli

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia