„HAAS“ dar turi neišnaudotu rezervų

0
kevin magnussen haas

Kevinas Magnussenas mano, kad visi neišnaudoti šansai šiemet rodo, kad „HAAS“ dar turi potencialo.

„HAAS“ šiemet sezoną užbaigs penktoje komandinėje įskaitos vietoje, tai trimis pozicijomis geriau nei pernai ir užpernai.

Komandai pavyko pasiekti šį rezultatą, nors buvo labai skaudžių GP per sezoną, pavyzdžiui Australijoje abu lenktynininkai nebaigė lenktynių, nors jei būtų finišavę, ten kur tuo metu važiavo, galėjo iškovoti 22 taškus.

Reklama

Kevinas Magnussenas šiemet iškovojo 55 taškus, tai geriausias jo rezultatas karjeroje. Danas tiki, kad jis su komanda dar gali patobulėti.

„55 taškai yra geras rezultatas atstovaujant vidutinio lygio komandą, tačiau aš manau, kad galėjome dar daugiau“, – sako Kevinas.

„Tai tuo pačiu ir teigiamos ir neigiamos žinios. Teigiama, nes tai rodo, kad galime pasirodyti dar geriau, na bet niekada nėra smagu, kai nepavyksta pasiekti geriausių rezultatų.

Mes tobulėjame visi, visa komanda ir kitą sezoną tapsime dar didesne grėsme. Šiemet mes labai daug ko išmokome, tikiuosi mes sugebėsime tai panaudoti sekančiame sezone.

Komandiniai pasiekimai kas kart vis geresni. Tai mokymosi dalis.

Kai komanda yra tokia nauja, o rezultatai aukšti, tai mums tiesiog pristinga patirties, kaip tinkamai pasielgti tam tikroje situacijoje.

Mes kovojame su tokiais grandais kaip „McLaren“, „Renault“, „Williams“ ir naujai komandai kartais nepavyksta išvengti klaidų dėl paprasčiausios patirties stokos.

Tiesa pasakius aš geriau būsiu tokioje nepatyrusioje komandoje ir joje pasieksiu tai kas iš manęs nėra tikimasi, nei labai geroje komandoje tačiau man nepavyks pateisinti keliamų lūkesčių.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia