„Haas” atsisakė vykdyti „Ferrari” prašymą

0
HAAS

Guenteris Steineris atskleidė, jog „Ferrari” prašė, kad „Haas” leistų lenktyniauti vienam iš jaunųjų lenktynininkų 2018 m., tačiau prašymas buvo atmestas.

Abu amerikiečių komandos lenktynininkai Romainas Grosjeanas ir Kevinas Magnussenas jau yra patvirtinę savo kontraktus 2018 metams. „Ferrari” ieško vietos Charlesui Leclercui ir Antonio Giovinazzi, nors skelbiama, kad C. Leclercas greičiausiai prisijungs prie „Sauber” ekipos.

Reklama

G. Steineris sako, kad santykiai tarp „Haas” ir „Ferrari” išlieka stiprūs nepaisant atsisakymo, nes ekipa visada teigė, kad sprendimas pasirinkti lenktynininkus turėtų būti tik pačios komandos reikalas.

„Su „Ferrari” mes dirbame labai artimai, tačiau jie gerbia mūsų sprendimus. Mes jiems esame labai atviri apie tai ką darome, nes tai vienintelis būdas tokiai partnerystei veikti ir negali būti jokių žaidimų.”

„Mes žinome, kad turime du lenktynininkus ir kartais reikia pasižiūrėti į ilgalaikę viziją, kadangi kiti metai [lenktynininkų kontraktai baigs galioti 2018 m.] bus trumpalaikė. Žinoma, kad jie paprašė mūsų šį tą padaryti, tačiau mes atsisakėme. Viskas gerai.”

„Mes kuriame savo planus ir bandome juos suplanuoti kuo galima geriau. Kai mes pasirašėme sutartis su dabartiniais lenktynininkais, mes planavome visi kartu. Privalome išlikti pastovūs.”

„Aš nesakau, kad mes save supainiosime be pagalbos iš šalies, tačiau mums dar viskas yra nauja. Mes norime padėti pagrindus savo komandoje. Tam reikalingas ir labai svarbus yra pastovumas. Manau, kad su dviem savo lenktynininkais dirbame puikiai, todėl šiuo metu nėra ką pakeisti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia