H. Marko: „Red Bull“ trauksis iš F1, jeigu nepasiseks su „Honda“

0
red bull renault christian horner helmut marko cyril abiteboul

Helmutas Marko paskelbė dar vieną grasinimą trauktis iš F1, tačiau šį kartą teigia, kad „Red Bull“ tai padarytų nepasisekus partnerystei su „Honda“.

„Red Bull“ komandos patarėjas H. Marko jau nepirmą kartą grasina, kad ekipa gali palikti Formulę 1. Šį kartą jis teigia, kad partnerystė su „Honda“ jiems bus paskutinis kartas, kai jie ridena lošimo kauliukus.

Reklama

„Mes esame patenkinti dėl puikaus bendradarbiavimo su „Honda“ artėjančius kelis metus. Jeigu ši partnerystė dėl kokių nors priežasčių neveiktų taip, kaip buvo tikimasi – „Red Bull“ paliks Formulę 1“, – sakė H. Marko.

Pastaruoju metu japonų gamintojas su „Toro Rosso“ ekipa padarė nemažą pažangą ir dabar yra surinkusi 30 taškų komandinėje įskaitoje. Tuo tarpu 2017 metais „McLaren“ ir „Honda“ surinko 30 taškų per visą sezoną.

„Red Bull“ patarėjas atskleidė, kad japonai jau buvo netoli to, kad nutrauktų savo projektą Formulėje 1, po itin blogų trijų sezonų su „McLaren“.

„Partnerystė su japonais ir „Toro Rosso“ iki šiol veikia labai gerai.“

„Po tragedijos su „McLaren“, „Honda“ buvo labai arti to, kad trauktųsi iš Formulės 1 2017 metų pabaigoje. Mes stengėmės įtikinti japonus su intensyviomis savo derybomis, kad jie pasiliktų, nes mes norime pradėti dirbti būtent su jais.“

„Red Bull“, panašu, jau antrą sezoną iš eilės konstruktorių taurėje užims trečią vietą, kadangi jie stipriai kentėjo nuo patikimumo stokos.

Maxas Verstappenas ir Danielis Ricciardo nėra kartu finišavę lenktynėse nuo Prancūzijos GP.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia