H. Marko: M. Verstappenas komandoje nėra numeris vienas

0
Dr Helmut Marko

„Red Bull” komandos patarėjas Helmutas Marko sako, kad austrų ekipa vienodai palaiko Maxą Versatppeną ir Danielį Ricciardo.

Yra nemažai nuomonių, kad Maxas Versatppenas „Red Bull” ekipoje yra pasirinktas dėl to, kad jis turėtų būti pasaulio čempionas. Šias kalbas dar labiau sustiprino faktas, kad olandas labai greitai pratęsė sutartį su komanda, kuri teigė, kad viską stengsis lipdyti aplinkui jį.

Reklama

Tuo tarpu Danielis Ricciardo neskuba apsispręsti dėl naujos sutarties su „Red Bull” ir tikisi, kad sprendimą jis galės priimti kitą sezoną, kadangi australas laukia pasiūlymų iš dviejų TOP komandų – „Mercedes” ir „Ferrari”. Australas neskuba pratęsti sutarties dar ir todėl, kad sezono metu sužinojo, jog jo kolega gaudavo naujas bolido dalis, kurių neturėjo pats Danielis.

Tačiau Helmutas Marko sako, kad nėra jokio išskirtinio palaikymo vieno lenktynininko atžvilgiu ir abu jų pilotai yra labai vertinami, tačiau pakomentavo, kad M. Verstappenas pasirodė geriau už D. Ricciardo neskaičiuojant etapų, kuriuose lenktynininkai nefinišavo.

„Mes neturime piloto numeris vienas”, – sakė Helmutas Marko.

„Abu lenktynininkai yra vienodai vertinami, todėl tai yra jų reikalas kaip jie tvarkosi trasoje. Man visada labiau patinka tas, kuris yra greitesnis!”

„Aš jo išskirtinai nepalaikau. Tačiau kvalifikacijose, jis dažniausiai būdavo greitesnis”, – apie M. Verstappeną kalbėjo „Red Bull” patarėjas.

„Su 7 nepasiektais finišais jo sezonas nebuvo paprastas pasivaikščiojimas parke ir kartais jo moralė būdavo labai stipriai pamušta. Tačiau jam tai yra mokymosi procesas ir iš viso šito jis išlips dar stipresnis nei kada nors buvo. Dvi iškovotos pergalės buvo viso to įrodymas.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia