GP3 lenktynininkas Charlesas Leclercas išbandys „Haas” bolidą

1
išsirinko
@Motorsport.com
@Motorsport.com

„Ferrari” akademijos narys Charlesas Leclercas pirmą kartą karjeroje išbandys Formulės 1 bolidą Didžiosios Britanijos penktadienio treniruotėse.

„Haas” ekipa pranešė, kad jaunasis Monako lenktynininkas išbandys jų bolidą ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir Vengrijoje, Vokietijoje, Malaizijoje ir Abu Dabyje. 18 metų jaunuolis užims Estebano Gutierrezo, taip pat priklausančio „Ferrari” akademijai, vietą.

Reklama

„Tai yra puiki galimybė išbandyti Formulės 1 automobilį ir aš nežinau, kaip galėčiau atsidėkoti „Hass” ir Estebanui už suteiktą galimybę”, – džiaugėsi monakietis. „Aš esu pagerbtas „Haas” ir „Ferrari” komandų suteiktu man pasitikėjimu. Tai yra didelis žingsnis mano ateities planuose tapti pilnaverčiu Formulės 1 lenktynininku”.

Charlesas Leclercas savo profesionalo karjerą pradėjo 2014 m. Formulės Renault ir Formulės Renault Europos taurės čempionatuose. 2015 m. jis finišavo 4-oje bendros įskaitos vietoje Europos Formulės 3 lenktynėse.

2016 m. Monako atstovas debiutavo GP3 čempionate ir jau pirmose lenktynėse Ispanijoje pelnė pergalę su „ART Grand Prix” komanda.

Reklama

1 komentaras

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia