Seanas Gelaelas Singapūre savaitgalį praleido „Toro Rosso” gretose, jis tikisi, kad tai bus tvirti pamatai jo ateičiai

Šiuo metu Gelaelui yra 20 metų, jis lenktyniauja Formulės 2 serijoje. Singapūro Marina Bay trasoje jis „Toro Rosso” komandą atstovavo pirmosiose laisvosiose treniruotėse. Tai buvo pirmosios iš 4 numatytų šiemet jam skirti laisvųjų treniruočių.

Taip pat jis dalyvavo bandymuose vykusiuose Bahreine ir Vengrijoje. Taip pat numatyta dalyvauti bandymuose gale sezono, kurie vyks Abu Dabyje.

Reklama

Gelaelas norėtų pasirodyti kuo geriau, kad tai leistų jam žengti į aukščiausiąją seriją, tuo pačiu suprasdamas, kad jam reikia gerų rezultatų ir Formulėje 2.

„Mes puikiai suprantame, kad reikia labai gerų rezultatų, kad surinkčiau pakankamai taškų ir  gaučiau FIA super lenktynininko licensiją. Žinoma ne vien dėl to reikia gerai pasirodyti F2”, – dalinosi mintimis Gelaelas.

„Tikiuos visa tai pasiekti kitais metais. Tikiuosi bandymai su „Toro Rosso” ir kitais metais man duos didelę atspirtį į priekį, tda ir pamatysime ką mums žada 2019.”

Seanas dabar yra 15 asmeninėje įskaitoje F2 čempionate, o geriausias rezultatas lenktynėse yra 5 iškovota pozicija paskutiniame vykusiame etape Monzoje.

„Sezono startas buvo sudėtingas. Mūsų tempas visada buvo neblogas, tačiau ne tiek daug žmonių seka F2, tad nežino, kad mus kankino ir nepatikimumo problemos.

Labai sunku spręsti, nes pirmosiose lenktynėse mūsų tempas visada būna ne ypatingas, o antrosiose jau galime važiuoti daug greičiau.

Mano manymu Monzoje sekėsi visai neblogai, man tai labai pakėlė pasitikėjimą savo jėgomis.

Visi tave geriausiai pamena pagal tai, kaip gerai pasirodei paskutinėse lenktynėse, tad tikiuosi likusios dvi bus dar geresnės”, – vylėsi Gelaelas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia