Gandai: F. Alonso gali persikelti į „Haas“

6
fernando alonso

Fernando Alonso yra tas lenktynininkas, aplink kurį nuolat sukasi gandų lavina, todėl šį kartą pasirodė pranešimų, kad ispanas gali atsidurti „Haas“ ekipoje.

Po keturių metų praleistų „Ferrari“ jis sugrįžo į „McLaren“ ir dar nei kart nepasiekė finišo podiume ir neiškovojo nė vienos pergalės.

Reklama

Nepaisant visko, ispanas ir komanda tikėjosi, kad šis sezonas jiems bus geresnis. Buvo kalbų, kad „McLaren“ tikisi kovoti dėl pergalių, tačiau tai tebuvo tik kalbos.

Tai lėmė, kad F. Alonso ir vėl apipiltas gandais dėl 2019 metų sezono. Daugelis sako, kad dabar jis savo dėmesį gali sutelkti ties WEC čempionato varžybomis, tačiau Diario Golas turi kitokių minčių ir tai yra „Haas“.

„Galimybė išvysti ispaną „Haas“ ekipoje nėra labai tolima. Komandos vadovai, amerikiečiai, nori komandą pakelti į aukštesnį lygį. Jie investavo krūvą pinigų į bolidą, o dabar atėjo laikas padaryti investiciją į lenktynininką.“

Du kartus pasaulio čempionas pakeistų Romainą Grosjeaną, kuriam šis sezonas yra itin sudėtingas.

Jeigu toks variantas nepavyktų, pranešama, kad F. Alonso gali persikelti į „Renault“, nes Flavio Briatore jau dabar darbuojasi, kad durys tam būtų atvertos.

Reklama

6 Komentarai (-ų)

  1. Nezinau del ALonso, bet HAAS tikrai reikalingas rimtas pilotas. O dabar esantys du…na nezinau, jeigu ne HAAS, jie abu butu uz borto F1

  2. Gandas sakykim iš kostmoso 🙂 kiek pamenu Haas iš pat pradžių sakė, kad nori, kad komanda būtų stipri vidutiniokė. Apie pergales ir titulus nebuvo kalbos, tai investuoti dabar į tokio kalibro pilotą nėra prasmės. Juo labiau ką pats Alonso išloštų įskaitant dar ir jo amžių.

    • Geras, bet ar komanda turi resursų sukurti pergalingą bolidą ir juo labiau kiek jie bus pajėgūs palaikyti tobulinimo tempą. Jiems už nugaros tie patys mclaren, renault ir force india 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia