G. Steineris: „Haas” suteikė vilties naujoms komandoms

0
Guenther Steiner

„Haas” komandos vadovas Guentheris Steineris įsitikinęs, kad amerikiečių ekipa naujoms komandoms pademonstravo, kad jie galėtų išgyventi ir klestėti Formulėje 1.

„Haas” ekipa įveikė du sezonus Formulėje 1 ir abu kartus čempionatą užbaigė aštuntoje vietoje, tačiau 2017 metais ekipa iškovojo daug daugiau taškų, nei debiutiniame savo sezone.

Reklama

„Manor Racing”, „Marussia” ir „Caterham” komandos sporte ilgai neišliko, todėl G. Steineris galvoja, kad „Haas” nusipelnė pagyrų, jog nepasidavė spėlionėms, kad komanda šiame sporte ilgai netemps.

„Prieš mums ateinant, pirmąjame sezone, daug kas kalbėjo, kad mes ilgai neužtruksime”, – salė G. Steineris.

„Tada jie sakė, kad antrasis sezonas bus dar sunkesnis. Aš niekada neatsakinėju su arogancija: ‘taip, mes tai žinome’, nes aš esu tai patyręs praeityje savo gyvenime ir savo karjeroje, todėl stengiuosi vengti ir metus pradėti teigiamomis nuotaikomis.”

„Tačiau tuo pačiu metu kyla abejonių ar mums pavyks to išvengti ar ne, tačiau mes stipriai stengėmės į duobę nepapulti ir mums pavyko.”

„Manau, kad mes tikrai puikiai padirbėjome. Antrasis sezonas, kuriame visiškai pasikeitė taisyklės, todėl jis nėra prastas. Aš negalėčiau pasakyti, jog mes darome gėdą.”

„Haas” komanda sezono pabaigoje buvo įsitraukusi į trijų komandų kovą dėl šeštosios vietos, tačiau iš trijulės liko paskutiniai. Tačiau G. Steineris sako, kad komanda pasimokys iš sukauptos patirties ir tai panaudos trečiąjame sezone.

„Šiais metai lenktyniavimas rikiuotės viduryje buvo labai sunkus. Mes praradome keletą taškų ir visa tai sezono pabaigoje labai daug ką lėmė.”

„Bet bendrai, mes paaugome kaip komanda ir tapome geresni, tačiau dar turime labai daug darbo, kad kitais metais būtume dar geresni.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia