„Sauber” komandos vadovas Fredericas Vasseuras sako, kad kol kas visi „Liberty” priimti sprendimai visiškai neįtakoja pačių lenktynių.

Merginų pakeitimas būsimais lenktynininkais starto finišo tiesiojoje, „Halo” ar lenktynių laiko perstūmimas – tai sprendimai visiškai nesusiję su pačiomis lenktynėmis, nors dėl jų nuobodumo paprastai labiausiai skundžiasi fanai.

„Reikia skirti du visiškai skirtingus dalykus. Merginų pakeitimas jaunais lenktynininkais gerai, man tai patinka”, – sako Vasseuras. „Halo” būtinas dėl saugumo, po rimtų avarijų lenktynininkai bus dėkingi dėl jo buvimo.”

Reklama

„Jokių pakeitimų trasoje. Viskas, kol kas, tik dėl marketingo. Net ir starto laiko koregavimas neapvers F1 pasaulio aukštyn kojomis.”

Nepaisant to, kad „Alfa Romeo” tampa labai rimtu „Sauber” partneriu abi pusės nori išlaikyti „Sauber” pavadinimą. Ši situacija komandai ne naujiena, nes 2006-2009 metais jie bendradarbiavo su „BMW” ir tada vadinosi „BMW Sauber”.

„Jie sutinka su mum ir nori išlaikyti „Sauber” ženklą gyvą. Turbūt pirmas kartas nuo „BMW” laikų, kai „Sauber” turi tokias puikias galimybes.”

„Būsime greitesni, nes 2017 mes buvome labai toli už nugarų. Mes norime jau nuo pirmų etapų kovoti viduryje, bet neturime pamiršti, kad sutartis yra ne vieniems metams.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia