„Toro Rosso” komandos vadovas Franzas Tostas sako, kad Daniilo Kvyato atleidimas bus naudingas jam pačiam, nes pertrauka jam būtina.

Rusas buvo atleistas po ilgo ir nesėkmingo šio sezono, kai jis sugebėjo pelnyti vos 5 taškus, o savo kolegai Carlosui Sainzui jaunesniajam nusileido visur kur įmanoma.

Visi dabartiniai Daniilo šansai kitiems metams yra likę tik su „Williams”, nors jie lvisai nerodo dėmesio Kvyatui.

Reklama

Jo buvęs komandos vadovas mano, kad buvimas toliau nuo Formulės 1 gyvenimo jam išeis į naudą, nes Kvyatui grįžti į F1 dar įmanoma.

„Aš visa dar tikiu, kad Daniilas turi daug greičio”, – sako Franzas. „Jis kartais buvo greitesnis net už Ricciardo, bet kažkodėl tiek pernai, tiek šiemet jis visai nedemonstravo to, ką jis sugeba.”

„Jis sudalyvavo labai daug avarijų – visgi teisinant jį aš turiu pasakyti, kad jam nesisekė ir su bolido patikimumu, tai niekaip nepadėjo jam pakelti pasitikėjimo savo jėgomis. Per daug nesėkmių pribaigė jo pajėgumą, kurį jis galėjo demonstruoti.”

„Gal trumpa pertrauka – padės viską susidėlioti – it galbūt mes Daniilą vėl matysime demonstruojant viską ką jis gali.”

„Kartais jis buvo per agresyvus lenktynių pradžioje”, – sako Tostas. „Pirmasis posūkis buvo didžiausia jo silpnybė. Jis persistengdavo pirmuosiuose šimtuose metrų – jis norėjo pasiekti gerų rezultatų bet kokia kaina! Tai tave įstato į rėmus – patiri nereikalingą spaudimą – ir tai niekada nepasiteisina.”

„Aš tikiuosi jis gaus dar vieną šansą, mano manymu jis vertas lenktyniauti F1”.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia