Franzas Tostas: D. Kvyatas nusipelno dar vieno šanso

0
nelenktyniaus

„Toro Rosso” komandos vadovas Franzas Tostas tikisi, kad Daniilas Kvyatas sulauks dar vieno šanso Formulėje 1, po to kai buvo pašalintas iš „Red Bull” pilotų programos.

Rusas buvo pašalintas iš „Red Bull” lenktynininkų programos prieš Malaizijos lenktynes ir jį pakeitė Pierre Gasly, tačiau sugrįžęs į JAV GP lenktynes iškovojo vieną tašką.

Reklama

Po lenktynių buvo patvirtinta, kad Daniilas Kvyatas yra visiškai šalinamas iš „Red Bull” šeimos ir „Toro Rosso” bolidus vairuos Pierre Gasly bei Brandonas Hartley.

Manoma, kad rusas turi šansų pasirodyti čempionate su „Williams” ekipa, nors geresnius šansus turi jo tautietis Sergey Sirotkinas, tačiau Franzas Tostas sako, kad Daniilas Kvyatas nusipelno dar vieno šanso parodyti savo talentą.

„Aš vis dar esu tikras, kad Daniilas yra natūraliai greitas lenktynininkas”, – sakė F. Tostas.

„Kartais jis būdavo greitesnis ir už Danielį Ricciardo, tačiau kažkodėl praėjusiais ir šiais metais jis negalėjo atskleisti savo turimo potencialo.”

„Jis sudalyvavo daugybėje incidentų, tačiau norėčiau jį apginti, kadangi jis turėjo labai daug patikimumo problemų, o tai neleido susikurti aukšto lygio pasitikėjimo.”

„Jis yra daugybės incidentų auka, o tai sugadino visus jo pasirodymus, kuriuose jis galėjo pasirodyti labai gerai. Galbūt reikalinga trumpa pertrauka, viskam permąstyti, ir tada mes vėl pamatytume Daniilą, kuris yra įprastai greitas, tačiau kitoje ekipoje.”

„Kartais jis būdavo per daug agresyvus lenktynių pradžioje. Pirmasis posūkis buvo jo silpnybė.”

„Pirmuose keliuose šimtuose metrų jo troškimai buvo per dideli. Tokie dalykai pakelia spaudimą, visiškai nereikalingą spaudimą ir tai niekada nesuveikia. Tikiuosi, kad jis gaus dar vieną šansą ir manau, kad jis nusipelno būti F1.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia