Formulės 1 vadovybė nesusitarė dėl kitų metų variklių formato

2

[media-credit name=”@Formala1″ align=”aligncenter” width=”1024″]F1-LOGO[/media-credit]

Vakar vyko F1 komisijos, bei strategijos grupės susitikimas, nes ateinantis šeštadienis yra ta diena, kai kitų metų taisyklės turi būti galutinai apibrėžtos.

Reklama

Pasak Autosport tinklaraščio jiem nepavyko susitarti dėl kitų metų variklių formato. FIA prezidentas Jeanas Todtas primygtinai reikalavo sutarti dėl būsimos kainos, jėgainių prieinamumo klientams, skleidžiamo garso ir galios skirtumų tarp konkurentų. Kaip skelbiama, daugumos susitarimas buvo priimtas Formulės 1 strategijos grupės balsavime, tačiau F1 komisijai susitarimo pasiekti nepavyko.

Manoma, kad liko neišspręsti kainos bei tiekimo garantijų klausimai. Gamintojam pasiūlyta aptarti pateiktą pasiūlymą prieš siūlant savo pabaigoje savaitės.

Jei visgi bus pasiūlytas alternatyvus variantas viską reikės pradėti iš pradžių, t.y. vėl teikti pasiūlymą pirmiausiai F1 strategijos grupei ir po to jei jie sutiks, teks priimti jį komisijai.

Manoma, tam kad viskas vyktų greičiau, bus pasitelkta elektroninis balsavimas.

Manoma, kad visi kiti klausimai yra išspręsti, tad aerodinaminiai reikalavimai, kurie buvo priimti mėnesio pradžioje liks nepakitę.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia