Formulės 1 pilotų bendražygės – kas jos?

4

Stebint Formulės 1 lenktynes, kameroms nukrypus į vienos ar kitos komandos boksus, tarp susikaupusių nerimaujančių komandos vyrų paprastai akis užkliūva už kone vienintelės ir turbūt labiausiai nerimaujančios moters – piloto antros pusės.

Daugumai gali atrodyti, kad ištekėti už Formulės 1 lenktynininko, tai lyg ištraukti laimingą loterijos bilietą, tačiau dauguma šių moterų be pasaulyje žinomo vyro ir turtingo gyvenimo dar turi ir sudėtingą kasdienybę priderintą prie antrosios pusės treniruočių režimo, bei nerimo kupinas lenktynių minutes, kai stebi savo žmogų besivaržantį trasoje. Ne vienas Formulės 1 pilotas žiniasklaidai yra prisipažinęs, kad jam labai svarbus mylimos moters palaikymas ir buvimas netoliese varžybų metu, todėl šiandien bandysime išsiaiškinti kas jos, tos moterys, kurios įkvepia, palaiko ir žengia kartu per gyvenimą su Formulės 1 pilotais.

Reklama

Jensono Buttono mergina Brittny Ward – tvirta moteris, anksti atvėrusi duris į suaugusiųjų  pasaulį. Kai jai buvo vos 12 metų, mama pastebėjusi dukters smulkų sudėjimą kreipėsi į modelių agentūras. Nuo tada B. Ward ir dirba modeliu. 2015 m. ji tapo sausio mėnesio Playboy veidu.

01

#1 : Jensono Buttono mergina Brittny Ward.

Dar daugiau pasiekimų turi Lewis Hamilton‘o mergina Nicole Scherzinger. Ji amerikietė, savo tėvynėje išgarsėjusi kaip dainininkė, aktorė, dainų kūrėja ir televizijos veidas. Nicole labiausiai žinoma kaip balsas  grupėje the Pussycat Dolls.

02

#2 : Lewis Hamiltono mergina Nicole Scherzinger.

Televiziniam veidui neatsispyrė ir Fernando Alonso. Jo antroji pusė Lara Alvarez Ispanijoje žinoma, kaip žurnalistė ir televizijos laidų vedėja.

03

#3 : Fernando Alonso mergina Lara Alvarez .

Itin paslaptinga Sebastiano Vettelio mergina. Paprastutė šviesiaplaukė į kuodą susuktais plaukais, ne itin mėgsta žiniasklaidos dėmesį – ji visa galva pasinėrusi į darbą madų pasaulyje ir santykius su Sebastianu Vetteliu.

04

#4 : Sebastiano Vettelio mergina Hanna Prater.

Stilius ir mada nesvetimi ir Nico Rosbergo žmonai Vivian Sibold. Iš Hamburgo kilusi moteris net septynerius metus studijavo interjero dizainą Milano Dizaino Universitete, Italijoje. Su Nico ji susituokė 2014 m. liepą Monake.

05

#5 : Nico Rosbergo žmona Vivian Sibold.

Tamsiaplaukė suomė Minttu Virtanen Kimi Raikonneno žmona – tikra gražuolė. Ji daugybę metų užsiima fitnesu, dirba kaip fitneso modelis, o pagrindinės jos gyvenimo aistros – tai sportas, kelionės, mada, grožis ir gerovė.

06

#6 : Kimi Raikonneno žmona Minttu Virtanen.

Kita mados industrijos atstovė Formulės 1 pilotų mylimųjų sąraše – Danielio Ricciardo mergina Jemma Boskovich. Ji sėkminga papuošalų dizainerė.

07

#7 : Danielio Ricciardo mergina Jemma Boskovich.

Visai kitokią karjerą daro Nico Hulkenbergo mylimoji Laura Zinnel. Laura dirba policijoje.

08

#8 : Nico Hulkenberg mergina Laura Zinnel.

Panašu, kad mados sritis populiariausia tarp Formulės 1 pilotų antrųjų pusių. Be jau minėtų merginų, šioje srityje karjeros pasiryžusi siekti ir Felipe Nasr mergina Giulia Maria Testoni, ji studijuoja Mados ženklo vadybos magistrantūroje Polimoda universitete, Italijoje.

09

#9 :  Felipe Nasr mergina Giulia Maria Testoni

O štai Valteri Botto antroji pusė yra ne mažiau pasiekusi už patį lenktyninką. Emilia Pikkarainen yra žymi suomių plaukikė, savo šalį ji atstovavo ir 2008 m. ir 2012 m. Olimpinėse žaidynėse.

10

#10 : Valteri Bottas mergina Emilia Pikkarainen

Taigi, akivaizdu, kad visos Formulės 1 pilotų žmonos ir mylimosios yra ne tik gražios moterys – kiekviena turi savo karjerą ir tikslus, o kai kurios dar prieš susipažindamos su mylimaisiais jau buvo tikros garsenybės. Tačiau nepaisant asmeninių profesinių ambicijų ir šeimos, jos taip pat visuomet randa laiko kelionėms paskui mylimuosius į Formulės 1 lenktynes.  Tai tokios jos – F1 pilotų bendražygės.

Reklama

4 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia