„Liberty Media” komercijos teisių direktorius sako, kad jų planuose nebus nei detalės nei bus standartizuojami patys bolidai.

Tikslas sutraukti visą rikiuotę arčiau vieni kitų bus bandomas įgyvendinti tik apribojant išlaidas.

Nuo hibridinių jėgainių eros pradžios per 4 metus tik trys komandos nugalėjo GP: „Mercedes”, „Ferrari” ir „Red Bull”. Visus keturis titulus abejose įskaitose pasiėmė vokiečių komanda. „Liberty” tikisi, kad apribojus išlaidas pirmaujančioms komandoms šansų nugalėti turės ir vidutiniokai.

Reklama

„Mano nuomone reikia tolygiau paskirstyti pinigus, jei pavyzdžiui pažiūrėtume į kitas sporto šakas kur pinigai skirstomi tolygiau atsiranda varžybų rezultatų nenuspėjamumo tikimybė. Fanams tai labai patinka”, – sako Seanas Bratchesas.

„Šiandieninėje Formulėje 1 labai mažai netikėtumo – beveik be jokių abejonių galima išvardinti kas bus ant apdovanojimų pakylos, o kas turėtų nugalėti”.

„Tie kurie gali investuoti didžiulius pinigus į sportą džiaugiasi savo pasiektais rezultatais. Mano manymu tai yra trumparegiška sporto filosofija, nes jei būtų daugiau konkurencijos F1 labai daug iš to išloštų.”

„Visko standartizuoti mes nesiekiame. Mes tik norime surasti protingas ribas, kuriose komandos galėtų žaisti ir priimti inovatyvius sprendimus. Žinoma tie kurie sugebės geriau išnaudoti taisykles pasirodys geriau.”

„Visgi jokiu būdu mes nesiekiame, kad ateityje visi turėtų vienodus variklius, ar visiškai identišką techniką naudojančius varžovus. Tai ne ta kryptis kuri mus domina, viskas ko mes norime tai atsiliekančias komandas pastumti arčiau priekio.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia