Formulė 1 gali atsisveikinti su penktadienio treniruotėmis

0

Rossas Brownas sako, kad Formulė 1 ateityje gali atsisveikinti su penktadienio treniruotėmis arba jų liks tik viena.

„Liberty Media” ieško įvairiausių būdų paįvairinti GP savaitgalius, kad padidintų fanų kiekį ir sugrąžintu televizijos žiūrovus prie ekranų.

Reklama

R. Brawnas peržvelgė lenktynių savaitgalio formatą ir mano, kad kvalifikacija ir lenktynės yra tobulos, tačiau gali būti, kad keisis penktadienio treniruotės.

„Manau, kad GP ilgis yra daugiau mažiau geras. Jis nėra per daug ilgas ir per trumpas, jis pakankamai įdomus”, – sakė Rossas Brawnas.

„Mes siekiame, kad GP būtų ryškus ir pabaigoje visi juo džiaugtųsi. Todėl aš nesu tikras ar mums reikėtų galvoti apie tai kiek trunka savaitgalis.”

„Manau, kad turime kitų dalykų, kuriuos būtų galima patobulinti, formato keisti mums nereikia. Kvalifikacija veikia pakankamai gerai.”

„Tačiau galvoju, kad penktadienio treniruotės yra atviras diskusijų klausimas, ar mums reikia dviejų sesijų, ar viską kelti į popietinę sesiją. Šis klausimas svarbus dėl to, nes mes turime daugiau lenktynių.”

„Jeigu turėsime daugiau lenktynių, ar mums reikėtų keisti formatą, kad sumažintume spaudimą komandoms, kad jos galėtų laisvai įveikti lenktynes?”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia