„Force India” atskleidžia, kad jų specialistus bandė persivilioti tiek didesnės komandos,  tiek mažesnės.

Du sezonus iš eilės „Force India” liko 4 pozicijoje, tai tikrai didelis pasiekimas komandai, kurios biudžetas yra per pus mažesnis nei didžiųjų.

„Pas mus lankėsi atstovai tiek iš didelių tiek iš mažų komandų, kurie norėjo susitarti dėl mūsų personalo perėjimo”, – sako Otmaras Szafnaueris. „Bet aš galiu džiaugsmingai pasakyti, kad visi mūsų specialistai liko su mumis, bei dar prisijungė keletas naujų.”

Reklama

„Visose komandose yra potencialo – taip šis verslas veikia. Kuo geriau tau seksis tuo dažniau į tave dairysis konkurentai ir svarstys, kaip tau tai pavyko pasiekti. Žinoma tada bandys susitarti su tavo geriausiais specialistais.”

Otmaras mano, kad labai gerai, kad jų komandos sudėtis išlieka pastovi.

„Keletoje sričių mes pasipildėme specialistais, pavyzdžiui turime naujų trasos inžinierių.”

„Visgi mano manymu, kad kuo ilgiau komandos branduolys išliks pastovus, tuo geriau ir greičiau spręsime problemas. Kai komanda nesikeičia tai problemos, atrodo, išsisprendžia savaime, nes yra tarpusavio supratimas ir bendra patirtis. Niekas neištrina praeito sezono patirties, tad mes ją naudojame pasiekti geresnius rezultatus kitame.”

„Tad aš manau, kad vienas svarbiausių stabilumo rodiklių ir yra tai, kad mūsų komandos darbuotojai nesikeičia. Visą žiemą mes praleidome be trukdžių tiek iš personalo tiek iš lenktynininkų pusės.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia