„Force India” atskleidė, kad juos visiškai tenkina dabartinė pilotų pora ir jie yra pasiryžę išlaikyti ir kitam sezonui

Šį sezoną emocijas kaitina ne tik artima kova dėl pergalių etapuose, bei kova dėl lyderio pilotų įskaitoje, bet ir apsistumdymai tarp abiejų „Force India”. Šie pasistumdymai jau ne kartą baigėsi labai skausmingai komandai.

Paskutiniame etape komanda prarado labai daug taškų, nes po kontakto vienas jų pilotas Sergio Perezas apskritai nebaigė lenktynių, o Estebanas Oconas prarado keletą pozicijų.

Reklama

Po paskutinės tarpusavio avarijos komanda pranešė, kad nuo šiol lenktyniauti tarpusavyje jiems bus draudžiama. Komandai tai kainuoja pernelyg daug.

Visgi Bobas Fernley sako, kad nepaisant šių apsistumdymų trasoje, abiejų pilotų kandidatūra kitiems metams jiems visiškai tinka.

„Aš matau, kad mes (komanda) esame visiškai pasiryžę išlaikyti juos abu. Dėl to nekyla jokių abejonių”, – sako Bobas.

„Visgi lenktynininkų pageidavimai, norai,  tikslai, bei siekiai yra kas kita ir visai normalu, kad jų vadybininkai, ypač Checo (Perezo) žvalgosi ir kitur. Jei jis neturėtų aukštesnių tikslų jis nebebūtų šiame sporte, mūsų pareiga pasirūpinti tuo, kad niekur geriau jis nerastų ir liktų kitą sezoną mūsų komandoje.”

Nepaisant tarpusavio kovos abu pilotai jau surinko 101 tašką, komanda yra ketvirta gamintojų įskaitoje. Šis sezonas gali tapti pačiu geriausiu komandos istorijoje.

Fernley taip pat sako:” Ši pilotų pora yra fenomenali. Sunki suvaldyti – tačiau aš sutikčiau ir kitais metais turėti tokius pačius iššūkius”.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia