„Force India“ komanda išvengė „Manor“ likimo, šią komandą nupirko Lawrence Strollui priklausantis konsorciumas.

Praeitą penktadienį buvo paskelbta, kad „Force India“ komandai paskirtas bankroto administratorius, dėl susikaupusių didelių skolų.

Vakar pranešta, kad komandą įsigijo konsorciumas, kuriam vadovauja Lawrence Strollas, Lance Strollo tėvas.

Reklama

Visos komandos skolos bus padengtos, visi 405 komandos darbuotojų išsaugojo savo darbo vietas. Komandai nebevadovaus Vijay Mallya ir „Orange India Holdings Sarl“, o Otmaras Szafnaueris mano, kad nuo šiol komandos ateitis atrodo šviesi.

„Pagaliau „Force India“ komandos ateitis Formulėje 1 yra saugi ir galėsime atskleisti visą savo potencialą.

Aš esu pakylėtas to, kad atsirado investuotojų grupė, kurie tiki mumis kaip komanda ir kurie mato galimybę uždirbti su „Force India“ dabar ir ateityje“, – sako Szafnaueris.

„Mes visada stengėmės pasiekti daugiau, nei leidžia galimybės. Ši investicija leis mums ir toliau kovoti iš visų jėgų.

Tai pat norėčiau padėkoti Vijay, „Sahara“ grupei, bei Molių šeimai, kurie kovojo kiek galėjo ir kiek leido aplinkybės dėl šios komandos.“

Reklama

5 Komentarai (-ų)

    • O gal Perez labiau į Haas vietoj nestabilaus Grosjeano? Williams, panašu kitais metais dar labiau buksuos. Be pinigų, be normalaus bolido ir be stiprių lenktynininkų.

    • Williams kitais metais nebetures Martini rėmimo, tačiau, bent jau kaip jie patys teigia, surado kodėl taip prastai veikia jų bolidas šiemet, tai gal kitais metais bus geriau.

    • Labai gerai, kad suprato kaip išspręsti bėdas dėl pajėgumo, bet svarbu turėtų iš ko tobulinti, nes kaip sakei – Martini nebeliks, Strollo taip pat, o su šių metų rezultatais pritraukti naujų bus problematiška.

    • Bet kaip sakė Frankas:”Š***nų laikų Williams turėjo ne kartą ir visada išsikapstė” 🙂 o kas dėl Force India tai labai šaunu, kad juos ištraukė, kad kitą met garantuotai bus vienas iš dviejų Lance gal nėr pats geriausias variantas, na bet kam nepasitaiko 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia