„Force India” galėtų pasivyti „Red Bull”, bet …

0
@ForceIndiaF1 numeris
"Force India" bolidas iš šono

Nors ir nėra neįmanoma tikėti, kad „Force India” galėtų aplenkti „Red Bull”, Otmaras Szafnaueris pripažįsta, kad vienintelis dalykas, kuris leistų tai padaryti – geresnis bolido tobulinimas.

Praėjo penkios šio sezono lenktynės, o „Force India” nuo „Red Bull” atsilieka tik 19 taškų.

Reklama

Silverstoune įsikūrusi komanda šį sezoną startavo puikiai, visose lenktynėse finišą taškuose pasiekė abu ekipos pilotai.

Geriausią rezultatą jie pademonstravo Ispanijos GP. Sergio Perezas finišavo ketvirtas, o Estebanas Oconas – penktas.

Kol „Force India” mėgaujasi sekmadienių popietėmis, tas pats negali būti pasakyta apie „Red Bull”, kurie atsilieka nuo „Mercedes” ir „Ferrari”.

Tačiau Didžiojoje Britanijoje įsikūrusi komanda sako, kad nėra neįmanoma pakilti į trečią vietą, bet ši užduotis nelengva.

„Mes nuo jų atsiliekame 19 taškų po ketvirtadalio lenktynių. Dar liko trys ketvirtadaliai lenktynių. 19 taškų nėra neįveikiama, todėl tai mūsų tiklas, kuris yra pasiekiamas. Kad pasiektume šį tikslą mums reikia demonstruoti geresnį tempą.”

„Jie greitesni už mus, jie ketina mus nugalėti. Tai labai paprasta. Taigi, jei mes pagerinsime bolido tempą ir tobulėsime greičiau nei „Red Bull”, galime pasiekti savo tikslą turėdami tik 19 taškų deficitą.”

„Bet aš nežinau ar taip atsitiks. Jeigu viskas išliks taip pat – jie mus nugalės”, – apie „Force India” galimybes galbėjo Otmaras Szafnaueris.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia