Ferrari prezidentas nėra patenkintas pasirodymu Kinijos GP

6
@Ferrari

[media-credit id=4 align=”aligncenter” width=”423″]Sergio Machione[/media-credit]

Ferrari prezidentas Sergio Marchionne neliko sužavėtas tuo, kaip klostėsi Kinijos GP.

Reklama

Antrose lenktynėse iš eilės Ferrari atrodo neišnaudojo savo šanso sukelti labai rimtą konkurenciją Mercedesam. Pirmo posūkio metu įvykęs apsistumdymas abu Ferrari pilotus išstūmė nuo kovos dėl pergalės, Vettelis dar bent sugebėjo iškovoti podiumą, o Kimiui reikėjo dar daugiau grumtis ir pavyko iškovoti 5-ąją poziciją.

Maurizio Arrivabene sakė, jog prezidentas Sergio Marchionne stebėjo pirmą kartą šiemet varžybas iš jų garažo ir tikrai turėjo dėl ko būti nusivylusiu. „Jis puikiai supranta, kas yra auto sportas ir žinoma, kad jis nebuvo laimingas, aš juk taip pat nedžiūgavau. Jis stebėjo varžybas ir žinoma suprato, kad kai kuriose situacijose, nieko pakeisti negalėjome. Dabar galima daug ką sakyti, bet nieko nepakeisime, nei komandai, nei automobiliui, tai kas buvo – buvo, dabar reik susitaikyti. Žinoma jis buvo nepatenkintas. Beje jei jis būtų buvęs laimingas reginiu, aš turėčiau susimastyti ar jis yra tikras prezidentas”.

Arrivabene yra įsitikinęs, kad jie galėjo mesti iššūkį Mercedesam jei abu Ferrari pilotai nebūtų susidūrę pirmame posūkyje.

Reklama

6 Komentarai (-ų)

  1. Nu, taip. Bet dar nebuvo lenktynių normalių, kada galėtų visą savo potencialą parodyti. Australijoje praktiškai padovanota pergalė Mercam. Dabar vėl kažkokia nesąmonė. Žiūrėsim, kas toliau dėsis. Ir lauksim PU update’o.

  2. kad to PU update’as kazin ar ne rimtesnis bus pas renault, kol kas reikia strategija susideliot, kad nepasikartotu australija, issisprest patikimuma ir blem neisivelt i avarijas 🙂 tada matysim kaip kas is tikruju, nes dabar kaskart mesim issuki mersam mesim mesim, tai visas metimas trenkese 😀

  3. Nedaug liko tokenų. Dabar tingiu ieškot. 9 gal. Žinau, kad belekiek dar Renault turi. 😀 Apylygiai buvo panaudoję Ferrari su Mercais. Ant turbinos turi išleist kažkiek… gal dar su prisuktais važiuoja, neaišku. 🙂 Bet kokiu atveju, pamatysim greit. 😀 Jei jau Vettelis netamps čempionu, tai tegul Rosbergas tampa. Milijoną kartų man geriau už Hamiltoną…

    • jo, as ir kazka pamenu, kad maziau nei 10 tokenu turi. Man Hamiltonas ir nelabai patinka, tada jau geriau Rosbergas. Bet vis dar tikiuosi, kad raudonieji sugebes mest issuki.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia