Italijos GP itin svarbus gerai pasirodyti „Ferrari” komandai, štai ką sakė abu pilotai po nesėkmingos kvalifikacijos vakar

Vakar prieš kvalifikaciją Sebastianas Vettelis kalbėjo, kad jie yra pasiruošę kovoti dėl pirmosios startinės eilės, visgi chaotiška sesija praėjo daug prasčiau.

„Ferrari” atstovai užėmė tik 7 ir 8 vietas, o nuo kvalifikacijoje nugalėjusio Lewiso atsiliko ~2.5 sekundės. Kimi Raikkonenas šį kartą įveikė savo kolegą Sebastianą Vettelį.

Reklama

Kimi Raikkonenas: „Šiandien šlapioje trasoje buvo gana sudėtinga. Mums nesisekė tinkamai įdarbinti padangų, didžiojoje trasos dalyje neturėjome sukibimo ir labai slydome.

Buvo sudėtinga posūkiuose, buvo sudėtinga spausti greičio pedalą ir taip važiuoti greitai. Starto pozicija nėra pati geriausia, tačiau mes truputį pakilsime dėka nuobaudas gavusių pilotų šiandien važiavusių greičiau nei mes.

Dabar turime laukti ir stebėti koks rytoj bus oras. Aš esu įsitikinęs, kad esant sausai trasai mes būsime daug greitesni, mūsų bolidas turėtų elgtis kur kas geriau”.

Sebastianas vettelis: „Tai tikrai nėra ta pozicija, kurioje mes norėjome būti. Akivaizdu, kad mums trūko greičio, bet rytoj, aš manau, bus tikrai linksma. Laukia ilgos lenktynės trasoje, kurioje galima lenkti, tad gali nutikti visko.

Aš nežinau, kodėl šiandienos rezultatai yra tokie, tikrai viskas vyko ne itin gerai ir mums trūko sukibimo. Dabar stengsimės suprasti kas ir kodėl nutiko ir ruošimės lenktynėms. Aš nemanau, kad buvo besitikinčių tokio gausaus lietaus.

Žinoma mes esame nusivylę, tačiau dabar nėra jokios prasmės skųstis. Aš žinau, akd mūsų bolidas konkurencingas, mes turėsime progų ir nutikti gali bet kas. Mes galėjome šiandien pasirodyti geriau, mes stengėmės bet mums nepavyko. Aš esu tikras rytoj bus daug geriau.”

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia