„Ferrari” pateikė apeliaciją, dėl atimto podiumo Meksikoje

0
@ScuderiaFerrari

@ScuderiaFerrari

Meksikoje vykęs GP baigėsi su trenksmu, finišą trečioje vietoje pasiekė Maksas Verstappenas, tačiau jam nespėjus tuo pasidžiaugti ši vieta buvo iš jo atimta ir jis buvo nustumtas į penktą. Į trečią pakilo ir teisę lipti ant podiumo bei pasimėgauti šampano gavo Sebastianas Vettelis. Šiam nespėjus pasidžiaugti taure ir iškovotais taškais jis taip pat buvo nustumtas žemyn ir trečias visgi liko Danielis Ricciardo.

Reklama

Tad galutinė rikiuotė TOP 5 buvo tokia: Lewisas Hamiltonas, Nico Rosbergas, Danielis Ricciardo, Maksas Verstappenas ir Sebastianas Vettelis.

„Ferrari” komanda po teisėjų sprendimo Sebastianą nustumti rikiuote žemyn sakė teiksiantys apeliaciją, Po kelių akimirkų išplatino pranešimą, kad visgi jie apeliacijos neteiks, kad ir kaip tai jiems skausminga.

Šiandien komandos Twitter paskyroje atsirado pranešimas, kad nors ir paskutinėm akimirkom, visgi komanda apeliaciją teikia. Tokios apeliacijos pasiteisina retai, bet visgi jei taip įvyktų tai lenktynininkų finišo išsidėstymas gali kisti 3 kartą.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia