„Ferrari“ ir „Sauber“ bendradarbiavimas „Haas“ ekipai nerimo nekelia

0
haas

„Haas“ visiškai nesijaudina dėl artimo „Sauber“ bendradarbiavimo su „Ferrari“ ir yra įsitikinę, kad jų pačių santykiams su italais tai visiškai nekenkia.

Šiais metais „Sauber“ stipriai priartėjo prie „Ferrari“, kai pasirašė bendradarbiavimo ir rėmimo sutartį su „Alfa Romeo“.

Reklama

Tai lėmė, kad šveicarų ekipa dabar gauna pačios naujausios specifikacijos „Ferrari“ variklius, bolido dalis ir lenktynininkus, tokius kaip Charles Leclercas.

Atrodo, kad toks darbo modelis turėtų šiek tiek turėti įtakos santykiams su „Haas“, kadangi italai dabar daugiau dėmesio skiria „Sauber“.

Į amerikiečių bolidą šiuo metu irgi keliauja beveik visos įmanomos „Ferrari“ dalys, kurias leidžia naudoti reglamentas.

Paklaustas ar artimi šveicarų ir italų komandų ryšiai gali turėti neigiamos įtakos „Haas“, Guentheris Steineris atsakė: „Ne. Turiu galvoje, kad mes irgi darome progresą, todėl šioje vietoje mums nekyla jokių problemų. O kodėl turėtų kilti?“

„Mes esame labai geruose santykiuose su jais. Tai puikiai veikia jau keturis metus ir taip, mes esame tuo labai patenkinti.“

„Jie neturi tokio intereso, kad pradėtų bloginti padėtį, nes ir jie patys mumis yra patenkinti.“

„Mes sumokame savo sąskaitas, sunkiai dirbame ir jie tai mato. Mes stengiamės padaryti taip, kad jie didžiuotųsi savo kliento naudojamu varikliu.“

„Aš gerai sutariu su Maurizio Arrivabene, Mattia Binotto, todėl mes neturime jokių problemų.“

G. Steineris dar kartą pasidžiaugė puikiu „Ferrari“ atnaujintu varikliu ir teigia, kad dabar jis yra priekyje „Mercedes“.

„Manau, kad jie puikiai padirbėjo. Savo sunkiu darbu jie mus pastatė į labai gerą poziciją.“

„Aš visada sakiau, kad mes jais pasitikime, jie puikiai dirba ir dabar pirmauja prieš „Mercedes“.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia