„Ferrari”: baikite spekuliacijas dėl „Twitter” žinutės

6
singapore sebastian vettel max verstappen kimi raikkonen

Daug spekuliacijų sukėlęs „Ferrari” komandos pranešimas „Twitter” tinkle buvo pakomentuotas pačios italų komandos, kaip faktinis įvykių aprašymas.

Daugeliui užkliuvo „Ferrari” komandos pranešimas „Twitter” tinkle, kuomet jie paminėjo, jog Maxas Verstappenas iš lenktynių eliminavo Kimi Raikkoneną ir Sebastianą Vettelį.

Reklama

Teisėjai po lenktynių atidžiau ištyrė šį trišalį incidentą ir nusprendė, kad tai buvo lenktyninis incidentas ir neketina nieko apdovanoti baudomis.

„Nemanau, kad tai lenktyninis incidentas. Jie iš lenktynių pašalino tris bolidus, o aš buvau viduryje ir nieko blogo nepadariau. Aš bandžiau švariai startuoti”, – sakė Maxas Verstappenas.

„Kaip tu gali to nematyti, aš niekaip nesuprantu. Visi kas kaltiną Maxą turėtų pasitikrinti savo akis”, – sakė Christianas Horneris.

„Ferrari” paminėjo, kad ši žinutė buvo parašyta ne komunikacijos komandos, o kažkurio iš garaže buvusių žmonių, kurie neturėjo oficialaus patvirtinimo.

Nepaisant visko, italų komanda šią žinutę paliko ir vėliau pakomentavo: „Tai ką mes parašėme, buvo faktinis įvykių aprašymas. Nereikia dėl to spekuliuoti.”

Italų komanda dar labiau įaudrino ginčus, atsisakydama viešai paaiškinti apie šį incidentą, kadangi Kimi Raikkonenas ir Sebastianas Vettelis vengė tiesioginio atsakymo į klausimą. Komandos vadovas Maurizio Arrivabene išvyko iš trasos dar prieš paskelbiant oficialų komentarą.

Tai buvo pirmasis kartas F1 istorijoje, kai starto metu, pirmame rate „Ferrari” prarado abu bolidus. Singapūro lenktynėse buvo pirmasis dvigubas pasitraukimas iš lenktynių po 2015 metų Meksikos GP.

Reklama

6 Komentarai (-ų)

    • labai labai…jeigu nebus merc gedimu…laaabai sunkiai veteliui bus galimybe laimeti…bet matyt bus gera pamoka…
      Pernai sakyciau buvo Malaizija..siemet galbut bus Singapore 🙂 HAM pagaliau nusishypsojo sekme 🙂
      Kurios per savo karjera nelabai palyginus turejo
      Anyway…Ferrari virtuveje speju nekokios nuotaikos…cia jiems neblogas stress testas isejo…
      Idomiausia, kaip visi kalbetu jeigu ten butu buves HAM vidury arba koks Botas :D:D:D

    • na jei bendrai nemastant, tai taip – alonso nesekmingas, bet yra vienas bet….HAM kai perejo i Merc…buvo jo sprendimas…kai Alonso perejo (o teisingiau isejo is Fer) i McLaren, tai buvo irgi jo sprendimas…
      Taip, kad 🙂 viename saite rase, kad Vetelis jau buvo 2010 toki skirtuma su HAM sumazines…tik jeigu paziurejus ta 2010 sezona…HAM buvo nesekmiu pakankamai…
      Na anyway…vistiek intriga islieka cempionate

    • maciau as ta posta kazkur, kad vettelis 2010,2012 ir 2013 po singapuro atsilikinedavo nuo 32 iki 46 kazkur tasku ir visus tuos cempus laimejo. bet tada red bulliu auto buvo visai kitokio lygio nei dabar feru, kazin ar taip seksis 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia