„Ferrari” atnaujintus variklius gali naudoti jau Rusijos GP

5
@sitepoint.com

[media-credit id=3 align=”alignnone” width=”460″]scuderia_ferrari_team_logo_07[/media-credit]

„Motorsport.com” duomenimis, po sėkmingų bandymų ant dinamometro, „Ferrari” gali pristatyti atnaujintus variklius jau lenktynių savaitgaliui Sočio trasoje Rusijoje.

Reklama

Nors „Ferrari” ir pavyko sumažinti atsilikimą nuo pagrindinių konkurentų „Mercedes”, tačiau tempu pasaulio čempionams italai vis dar neprilygsta. Tikimasi, kad atnaujinimai padėtų padidinti variklio galią ir dar labiau sumažintų atsilikimą.

Atnaujinimams italų ekipa ketina panaudoti tris iš devynių likusių variklio tobulinimo taškų. Atnaujinti varikliai Sočyje būtų sumontuoti tiek Sebastiano Vettelio, tiek Kimio Raikkoneno boliduose, kas reikštų jau trečią jėgos agregatą vokiečio automobilyje šį sezoną.

„Ferrari” prezidentas Sergio Marchionne neseniai taip pat atskleidė, kad italų ekipa planuoja atlikti svarbius atnaujinimus.

„Priešakyje dar daug darbo ir mes pristatysime svarbius patobulinimus. Be to, mes žinome, kad „Mercedes” taip pat patobulės, todėl neturime iliuzijų, kad juos įveikti bus lengva”, – Kinijos GP metu kalbėjo „Ferrari” prezidentas.

Reklama

5 Komentarai (-ų)

  1. Gal kas pamenat, kada Renault žadėjo atnaujintą PU paleist į apyvartą? Tokenų tai daugiausiai turi jie. Pridėjus Red Bull aerodinamiką, buliai šiemet galėtų kapotis net su mersais.

  2. Na aš kiek skaičiau, tai būtent Kanadoj. Įdomu bus kaip atrodys Ferrari, deja nežiūrėsiu, boikotuoju ruskius, viena trasa kurios nesu matęs, nei žaidime žaidęs 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia