„Ferrari” atmetė pasiūlymą samdyti Paddy Lowe

0
@Scuderia Ferrari
@Scuderia Ferrari

„Ferrari” prezidentas Sergio Marchionne sako, kad komanda nusprendė atmesti pasiūlymą pasisamdyti „Mercedes” technikos skyriaus vadovą Paddy Lowe, kuris panašu, kad pasirengęs palikti savo užimamą poziciją čempionų ekipoje.

Lowe buvo instrumentas į sėkmę „Mercedes” ekipai, bet manoma, kad jis norėtų pakeisti komandą, nes dabartinė ekipa susitarė su Jamesu Allisonu, kuris užimtų panašią rolę.

Reklama

S. Marchionne atskleidė Italijos leidiniui La Reppublica, kad jie atmetė Paddy Lowe kandidatūrą.

„Mes turėjome pasiūlymą [iš Paddy Lowe], tačiau ši rolė jau buvo užimta. Mes neieškome išgelbėtojo, tokio kaip Rossas Brawnas, kuris gali išspręsti visas bėdas. Dirbdami komandoje, mes galime išspręsti problemas, jeigu judėsime teisingu keliu. Aš nenoriu, kad komanda nuolat keistūsi.” kalbėjo „Ferrari” prezidentas.

Tikėtina, kad Paddy Lowe pakeis Patą Symondsą „Williams” ekipoje, bei taps komandos akcininku.

Tuo tarpu S. Marchionne  tiki, kad „Ferrari” turi reikiamus žmones visose srityse, kad galėtų tobulėti, bet reikia nustoti dalinti didelius pažadus 2017 metams, panašiai kaip 2016 metais, komanda žadėjo, kad kovos dėl pergalių, tačiau jai nepavyko iškovoti nei vienos.

„Dabar aš tik noriu, kad mes pasirodytume geriau nei 2016, kas man atrodo nesudėtinga įvykdyti. Jei mes ir toliau nelaimėsime, tai visa kaltė priklausys man. Aš jau sakiau „Ferrari” gerbėjams sutitiktiems gatvėje, kurie skundžiasi kodėl mes nelaimime: ‘tai yra mano klaida, palaukite 2017’. Aš pasitikiu nauju bolidu, pasitikiu veiksmais, kurių buvo imtasi ir gerai atliktu darbu visose srityse, pradedant aerodinamika.” kalbėjo Sergio Marchionne.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia