„Ferrari“ komandos prezidentas, Sergio Marchionne, sako, kad jų ateitis Formulėje 1 atrodo šviesesnė nei prieš pusę metų.

S. Marchionne prieš pusę metų grasino trauktis iš F1 su savo atstovaujama komanda, visgi dabar, po pristatytų naujausių „Liberty“ planų italas sako, kad viskas dabar atrodo daug priimtiniau.

„Ferrari“ ir „Mercedes“ žiemą protestavo dėl 2021 metų variklių taisyklių, kurios pasirodė visiškai netinkamos abiems gamintojams. Vėliau nepasitenkinimą išsakė ir „Renault“ ir „Honda“.

Reklama

Naujausiuose „Liberty“ pristatytuose planuose yra daugiau aiškumo, kas patenkino Marchionne lūkesčius.

„Viskas ką jūs niekada neturėtumėte pamiršti, tai „Ferrari“ niekada nenustos dalyvauti lenktynėse. Tai yra mūsų kraujyje. Mes ir toliau demonstruosime savo sugebėjimus“, – sako Sergio. „Mus drąsina požiūrio pasikeitimas ir dabar mes turime pakankamai medžiagos konstruktyviam dialogui. Iki metų pabaigos mes surasime sprendimą.“

„Ferrari“ prezidentas pasidžiaugė jo komandos startu sezone, kuri nugalėjo 2 lenktynėse iš 4 vykusių.

„Mūsų bolidas yra neįtikėtinas. Baku mums nepasiekė, Bet tai vistiek tai daugiausiai žadantis bolidas, nuo tada kai aš esu komandos dalimi. Abu mūsų lenktynininkai yra pasitikintys ir ateityje bolidas sulauks atnaujinimų. Mums yra labai svarbu nugalėti Formulėje 1.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia