Fernando Alonso: incidento metu FIA tikriausiai gėrė „Heineken”

3
savaitę

Fernando Alonso sako, kad incidento metu su Jolyonu Palmeriu per Italijos GP lenktynes teisėjai tikriausiai gėrė „Heineken”.

Fernando Alonso radijo ryšiu su komanda aštriai kalbėjo dėl incidento su Jolyonu Palmeriu, po to kai britas kirto posūkį ir negražino pozicijos ispanui. Už tai britas gavo 5 sekundžių baudą, tačiau vėliau turėjo pasitraukti iš lenktynių. Ispanas tai pavadino ‘Karma’.

Reklama

„Kai atvažiavome į posūkį, kovojome ratas į ratą, stabdėme vėlai ir man pavyko įveikti tą posūkį, tačiau jam nepavyko ir jį tiesiog kirtęs išliko priekyje manęs.”

„Dažniausiai tokie incidentai yra labai aiškiai apibrėžti taisyklėse ir po jo turi atiduoti poziciją atgal, tačiau tuo metu FIA tikriausiai gėrė „Heineken”. Tai neturėjo nieko bendro su F1 standartais. Čia nebuvo vietos jokioms interpretacijoms. Tai balta ir juoda.”

„Tačiau tai nebesvarbu, nes kovojome dėl 16 ir 17 vietos. Tik manau, kad žiūrovai norėtų matyti kažką normalaus, o ne vakarėlį. 5 sekundžių bauda nepakankama. Mes turėjome problemų su pavarų dėže dėl karščio ir dar važiuojant paskui Jolyoną tris ar keturis ratus.”

„Jeigu futbole palietus kamuolį su ranka yra skiriamas baudinys, tai visada taip ir turėtų būti.”

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. na bent kažkokį titulą pelnyt turi pasistengti, Kimis neturėjo anksčiau konkurencijos, na bent jau nepraleisdavo to į eterį, o dabar jei GP nuobodus, bent iš radio ryšio pasijuokt gali

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia