Felipe Massa pasibaigus sezonui baigs karjerą Formulėje 1

5

Felipe-Massa-1068x600

„Williams” pilotas, brazilas, Felipe Massa pranešė, kad šis sezonas Formulėje 1 jam paskutinis.

Reklama

Felipe Massa šią žinią pranešė Monzoje. Jis dėkojo visiems, kurie prisidėjo prie jo karjeros Formulėje 1, rėmėjams, kurie jam padėjo debiutuoti šiame sporte. Padėkojo visoms savo buvusioms komandos, bei pažadėjo, kad iki šio sezono pabaigos „Williams” komandai atiduos visas savo jėgas. Didžiausą padėką išsakė „Ferrari” komandai, su kuria pasieskė daugiausiai.

Brazilas Formulėje 1 debiutavo su „Sauber” komanda 2002 metais, vėliau ilgam persikėlė į „Ferrari”. Su italų komanda jis iškovojo 11 pergalių, taip pat buvo labai arti čempiono titulo 2008 metais, kuomet dramatiškose, paskutinėse sezono lenktynėse ir paskutiniame lenktynių rate titulą pralaimėjo vos 1 taško skirtumu.

Pasitraukaus Felipei Massai iš Formulės 1, „Williams” komanda turi laisvą vietą kitam sezonui, o prieš šį brazilo sprendimą, jau kiek ankščiau sklandė gandai, jog Jensonas Buttonas užims vieno iš Williams pilotų vietą, nors neseniai pasirodė pranešimų, kad Valteri Bottas gali likti komandoje dar dvejiems metams.

Reklama

5 Komentarai (-ų)

  1. na tas netiketai tai jau keleta sezonu netiketai jis rasdavo vieta 😀 is dalies gerai, kad sie vyrai traukiasi, gedos nedare, bet paziurejus i paauglius ir ju sugebejimus, agresyvuma, vienas kitas papildomas nepamaisys

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia