Felipe Massa gali grįžti į „Williams”

0
@flickr.com/photos/78475089@N02/

Brazilijos GP metu ne vienas F1 fanas nubraukė ilgesingą ašarą, kai Felipe Massa buvo palydimas stovinčių ovacijų ne tik vietinių gerbėjų, bet ir visų komandų personalo narių, kai žingsniavo sudaužęs bolidą.

Reklama

Felipė Massa šiemet paskelbė, kad kabina F1 piloto šalmą ant vinies, lenktynininko karjero jis sakėsi tęsiąs, tačiau jau ne šioje serijoje.

Viską sujaukė neplanuotas Nico Rosbergo pasitraukimas, nuo tada netyla svarstymai ir įvairiausi gandai, kas jį pakeis. Labai rimtu kandidatu laikomas Valtteri Bottas, kuris turi galiojantį kontraktą su „Williams”. Vis dėl to, jau anksčiau rašėme, kad „Mercedes” kaip „Williams” komandos variklių tiekėjas, gali pasiūlyti labai geras sąlygas išpirkti Valtteri kontraktą.

Jei taip įvyktų, laisva vieta atsirastų „Williams” komandoje. Kadangi komanda kitą sezoną į vieną kėdę sodina šiame sporte dar nedalyvavusį jaunąjį talentą Lance Strollą, tai kitame bolide jie tikrai norės turėti jau patyrusį pilotą, dar geriau būtų žmogus puikiai išmanantis „Williams” techniką.

Kas geriau jei ne Massa? Nors „Mercedes” šiandien išplatino pranešimą, kad antrąjį pilotą paskelbs sausio mėnesį, grįžę į darbus po didžiųjų švenčių, tačiau visi ekspertai jau matuoja Bottui „Mercedes” lenktynininko kombinezoną, o Felipe grąžina į sportą.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia